Onbereikbare vrouwen: Victoria Koblenko, Katja Schuurman en Ellen Hoog

Mannen hebben graag de touwtjes in handen. Maar als het om vrouwen gaat, is dit niet altijd mogelijk. Sommige vrouwen zijn nu eenmaal onbereikbaar, omdat ze te mooi, te slim of zelfverzekerd zijn. Meer dan de helft van de Nederlandse mannen vindt een onbereikbare vrouw wel heel spannend. De top drie meest onbereikbare vrouwen van Nederland bestaat uit Victoria Koblenko, Katja Schuurman en Ellen Hoog. Dit blijkt uit onderzoek van AXE uitgevoerd door PanelWizard, onder 1.000 mannen van 18-25 jaar.

Een onbereikbare vrouw is een vrouw van wie mannen denken dat ze haar niet kunnen krijgen. Bijna drie kwart van de Nederlandse mannen heeft wel eens een vrouw laten lopen of niet aangesproken, omdat zij dachten dat ze buiten hun bereik lag. Toch staat het “aan de haak slaan” van die ene vrouw hoog op het lijstje van de mannen, bijvoorbeeld om hiermee te pronken bij hun vrienden (39%).

Lees ook:Gigi Ravelli: onverzorgd haar = geen seks!
Lees ook:Wat weten mannen van cupmaten?
Lees ook:Vrouwen: tv in slaapkamer funest voor seksleven
Lees ook:Waarom kussen we? Onderzoek naar kusgedrag in NL
Lees ook:60% vrouwen smst naaktfoto’s van zichzelf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>