Robert ten Brink favoriete schoonvader van Nederland

Robert ten Brink is door de Nederlandse singles met 28 procent verkozen tot leukste schoonvader van Nederland. Na het succes van het schoonmoeder onderzoek waar Simone Kleinsma bovenaan stond, hebben ruim 1500 members van datingsite Lexa.nl, hun mening gegeven over welke bekende Nederlandse man zij het liefst als schoonvader willen hebben. Op een tweede plek eindigde Matthijs van Nieuwkerk gevolgd door Frits Barend.

Een schoonvader met kennis van voetbal wordt gewaardeerd, maar dit is voor de mannelijke singles niet het allerbelangrijkste, zo haalt Frits Barend met 21 procent de derde plek. Jan Mulder en Johan Derksen, beide gezegend met een behoorlijk dosis voetbalkennis, halen de top drie niet eens. Presentator Ivo Niehe staat met 8 procent op een laatste plek. Quizmaster en presentator Robert ten Brink dankt zijn eerste plek mede aan zijn vijf dochters. Hierdoor denken de singles dat hij inmiddels wel weet hoe een schoonvader zich moet gedragen. Vrouwen vielen het meest voor de intelligentie en het charisma van Matthijs van Nieuwkerk. Met Van Nieuwkerk als schoonvader worden familieverplichtingen plots erg plezierig.

Waar de schoonmoeders vaak door vrouwen als lastig worden bestempeld, hebben mannen meer moeite met de schoonvader. Het traditionele vragenuurtje bij de eerste ontmoeting wordt het meest gevreesd (32 procent). Toch wordt een schoonvader die weet hoe je moet klussen en die verstand heeft van techniek, erg gewaardeerd. Dit kan echter ook leiden tot irritaties, vooral wanneer de schoonfamilie helpt bij een verhuizing.

De leukste schoonvaders van Nederland
1. Robert ten Brink, 28 procent
2. Matthijs van Nieuwkerk, 23 procent
3. Frits Barend, 21 procent
4. Jan Mulder, 11 procent
5. Johan Derksen, 9 procent
6. Ivo Niehe, 8 procent

Lees ook:Heleen van Royen liever niet als schoonmoeder
Lees ook:Nederlandse single grootste kans op Duitse vakantieliefde
Lees ook:Mannen nemen initiatief bij eerste zoen
Lees ook:Internet populairste plek om date te vinden
Lees ook:RTL Sport Inside: Wilfred Genee praat sportliefhebber bij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>