Mannen nemen initiatief bij eerste zoen

Een enquête onder 188 leden van een datingsite toont aan dat singles het liefst binnenshuis voor het eerst zoenen. Het openbaar vervoer en het strand zijn juist geen favoriete plekken voor een eerste kus en slechts 1% van de ondervraagden heeft nog nooit gezoend.

Van een voorzichtige snelle zoen bij de voordeur of een gepassioneerde hete kus op de dansvloer, de eerste zoen met een geliefde zal waarschijnlijk niemand snel vergeten. PARSHIP vroeg haar leden naar hun eerste kus-ervaringen. Een kwart van de ondervraagden gaf aan dat thuis de beste plek is voor eerste kus. Bij 7% vond de eerste kus bij de voordeur plaats.

Wat opvalt is dat de meeste singles geen problemen hebben met zoenen in het openbaar. Ruim 14% geeft aan dat ze voor het eerst gezoend hebben in een club. Hierbij gaf 10% aan dat dit op straat gebeurde en bij 8% vond de eerste zoen in een park plaats. Even populair is de achterbank van de auto. Acht procent van de singles hebben hier hun eerste kus gehad. Verrassend: slechts 4% gaf aan dat de eerste zoen in een cafe of restaurant werd gegeven en 2% zoende voor het eerst in de bioscoop. De supermarkt en de lift zijn kusvrije zones voor de singles.

Op de vraag wie het initiatief voor de eerste kus heeft genomen, geeft 51 procent van de vrouwen aan dat zij de afwachtende partij waren en dat hun partner de eerste stap heeft gezet. Dit wordt bevestigd door de mannen, 50% geeft aan dat zij de eerste stap gezet hebben. Slechts 15% van de vrouwen durft als eerste aanstalten te maken voor een zoen. Bij de overige singles gebeurde het gewoon.

Lees ook:Zweetlucht ultieme afknapper eerste afspraakje
Lees ook:Ultiem zoenen met Bing uit GTST
Lees ook:Humor belangrijker dan uiterlijk bij eerste date
Lees ook:Angst om kerst alleen te vieren stressfactor voor singles
Lees ook:Internet populairste plek om date te vinden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>