Boerke maakt het in Hollywood

Voor Vaderdag ben je net iets te laat maar misschien heb je binnenkort nog een leuke verjaardag waarvoor je nog geen cadeau weet. In dat geval heb ik een goede tip, voor de lezers onder ons die niet graag lezen!

Stripboeken zijn bij veel mensen favoriet. De verhaallijn is over het algemeen niet al te ingewikkeld, er staan leuke plaatjes in en weinig tekst. Pieter de Poortere weet het nog gemakkelijker aan te pakken, een stripboek zonder tekst: Boerke. Alleen plaatjes kijken dus en dat is best leuk.

De nieuwste versie van Boerke ligt momenteel in de winkels en in dit leuke bladerboek gaat de stripheld door heel Hollywood heen. Godfather, Jaws, Grease, Robocop en Titanic. Stuk voor stuk zijn het bekende films die je wellicht een keer gezien hebt. Maar de versies in ‘Boerke in Hollywood’ zijn toch net iets anders. En korter bovendien. Op een humoristische wijze neemt de striptekenaar je mee langs vele filmklassiekers. Op iedere pagina een nieuwe film die op originele en vaak hilarische wijze eindigt.

Boerke in Hollywood, een perfect boek voor op de wc of een leuk cadeau voor vrienden of familie!

Lees ook:Voetbalplaatjes in een nieuw jasje
Lees ook:Zet je online schoen! (morgen mag het!!)
Lees ook:Valentijnsdag niet populair in Nederland
Lees ook:Brand bij Hollywood
Lees ook:Tijdens je rijles het water in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>