Lifestyle skateboarders in boeken-serie

‘Street’ is het vierde boek in de serie Skatewise. Deze coole serie over het leven van een groep skateboarders is geschreven door Inez van Loon. De verhalen van Skatewise zijn gedeeltelijk waargebeurd en deze jongens bestaan echt. Ze zijn alleen nu wat ouder …

Het is zover: Levi en zijn vrienden moeten hun zelfgebouwde Skatepark uit, terwijl het park van de gemeente nog lang niet klaar is. Vlak voor de sloop houden ze nog een eindfeest in hun loods. Inmiddels loopt het al tegen de zomervakantie en het plan was om dan met z’n allen op skatetrip te gaan … Maar gaat dit nog door? Hoe raken Levi en Joep intussen samen verwikkeld in een wel heel angstig avontuur? En wie wordt Jims nieuwe vriendin?

Dit boek is verkrijgbaar via onder andere bol.com.

Lees ook:Help, ik ben leraar! Ontmoet Peter Hoefnagels
Lees ook:Politie maakt snel einde aan feestvreugde
Lees ook:Vierdejaars Amstelland krijgen boek cadeau
Lees ook:Pak ze terug met een brief
Lees ook:WEER een nieuwe Harry Potter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>