Gevangen in een machtsspel

Ria Lazoe schreef een aangrijpend Young Adult-boek over kindermisbruik, gebaseerd op de ervaringen van een jongen die ze kende. Op intrigerende wijze lees je in ‘Oproep gemist’ hoe het web van de misbruiker zich langzaam sluit om jonge Robin…

Robin is 17 en loopt stage in een elektronicazaak. Op een dag staat hij daar oog in oog met de man die ooit zijn vriend was, maar later zijn nachtmerrie werd: Dave. Dave heeft een jongen van een jaar of twaalf bij zich: weer een prooi die hij als zijn bezit beschouwt. Robin wil samen met zijn vrienden alles doen om de jongen uit die greep los te trekken. Maar is hij sterk genoeg om het overwicht van Dave op de jongen te doorbreken?

Over de auteur
Ria Lazoe gaf vele jaren les op een basisschool en in het volwassenonderwijs. Schrijven was altijd al een hobby, maar pas toen ze een punt zette achter het lesgeven, kwam er ruimte voor het schrijven van boeken. In haar Young Adult-debuut ‘9789044817997‘ durft zij meteen een heftig onderwerp aan te snijden. Ze wil kinderen met dergelijke ervaringen laten nadenken over hun geheim, want zo’n geheim kan verstikkend en levensgevaarlijk zijn. Vertel het! roept dit verhaal.

Meer info over: 9789044817997.

Lees ook:Leraar papt aan met leerling
Lees ook:Jongen maakt indruk met 242 km per uur
Lees ook:Jongen (11) in elkaar geslagen door automobilist
Lees ook:Ali B was alcoholist en verslaafd aan gokken
Lees ook:Franse jongen vertaalt Harry Potter alvast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>