Lees de belevenissen van een muurbloem

Charlie gaat naar de bovenbouw. Hij is zeker geen sukkel, maar populair is hij ook niet. Zijn verlegen, hyperintelligente en sociaal onaangepaste karakter zorgt ervoor dat hij een muurbloem blijft.

Charlie probeert op zijn eigen manier vat te krijgen op de wereld van dates, familiedrama’s, seks en drugs. Gelukkig heeft hij vrienden die hem hier af en toe bij helpen.

Op zijn eigen unieke, aandoenlijke en aangrijpende manier vertelt Charlie zijn verhaal aan de enige persoon die hij vertrouwt.
Aan jou.

Deze bestseller is nu verfilmd onder de titel ‘The Perks of Being a Wallflower’ met in de hoofdrollen Logan Lerman en Emma Watson, die wereldwijd bekendheid vergaarde met haar rol als Hermione Granger in Harry Potter.

Stephen Chbosky (1970) is auteur, scriptschrijver en regisseur. Zijn debuut De belevenissen van een muurbloem / druk Heruitgave was direct bij verschijning een succes. Het veroorzaakte veel opschudding in Amerika, omdat het daar op veel scholen werd verboden vanwege de controversiële inhoud

Ontdek meer over het boek, klik op de titel: De belevenissen van een muurbloem / druk Heruitgave.

Lees ook:Prometheus begint eigen fonds voor jongerenliteratuur
Lees ook:Toch kledinglijn voor Emma Watson
Lees ook:Emma Watson weer in de schoolbanken
Lees ook:NOAH met Russell Crowe op 10 april in bioscoop
Lees ook:Emma Watson (Hermelien) zwemt in het geld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>