Donald Duck weken bij Bruna; je bent nooit in je eendje

Bruna en Donald Duck Weekblad lanceren een grootschalige spaaractie voor alle Donald Duck fans. Bruna staat vanaf maandag 15 oktober helemaal in het teken van het 60-jarig jubileum van Donald Duck Weekblad, waarbij alle Bruna winkels Donald Duck ademen.

Sparen voor stripstickers
Van 15 oktober tot en met 18 november krijgen klanten bij besteding van elke vijf euro een gratis pakje met zes Donald Duck stripstickers. De stickers kunnen worden verzameld in een uniek Donald Duck stripalbum dat als aftrap van de actie alleen op zaterdag 13 oktober gratis te verkrijgen is voor alle Donald Duck Weekblad Facebook fans via een speciaal Facebook Offer. Vanaf maandag 15 oktober is het album te koop voor Euro 1,49.

Met de familie Duck ben je nooit in je eendje
Ook kunnen Duck fans en klanten van Bruna een eigen familiefoto van zichzelf en de familie Duck maken door een foto te uploaden op Donaldduck.nl/bruna. Het eigen familieportret kan geplakt worden op de speciale familiepagina in het spaaralbum, waarmee je je album helemaal compleet maakt. Op de website van het weekblad worden elke week de leukste families Duck uitgekozen, die eveneens terug te zien zijn op social media.

Lees ook:Vodafone klanten bellen gratis van 2 tot en met 5 mei
Lees ook:Ralf Mackenbach zingt en signeert in Eindhoven en Arnhem
Lees ook:Populairste schoolagenda’s voor jongens en meisjes
Lees ook:Yes-r doet lekker cheap
Lees ook:Je vrienden dichtbij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>