Win De opkomst van Negen van Pittacus Lore

Recent is ‘De opkomst van Negen’, het superspannende derde deel van de Loriën-kronieken van Pittacus Lore verschenen. Deze verslavende serie is hard op weg om de nieuwe Twilight te worden. De opkomst van Negen zit vol spanning, romantiek, humor en onverwachte wendingen. En wij mogen maar liefst drie exemplaren weggeven!

Ik was op de vlucht, hield me schuil en moest vechten om in leven te blijven. Toen ontmoette ik John Smith, Nummer Vier. Samen zijn we veel sterker, maar het duurde niet lang voor we weer afscheid moesten nemen. We moesten de anderen vinden. Ik ging naar Spanje om Zeven te zoeken, maar vond veel meer… Een tiende lid van de Garde, een meisje dat van Loriën wist te ontsnappen. Ella, Nummer Tien, is jonger dan de rest maar net zo dapper. Nu zoeken we de anderen, en John. Maar de Mogadoren zoeken hen ook.

Ze kregen Nummer Een in Maleisië te pakken. Nummer Twee in Engeland. En Nummer Drie in Kenia. Ze kregen mij in New York te pakken, maar ik wist te ontkomen. Ik ben Zes. Ze willen afmaken waar ze aan begonnen zijn. Ze willen ons vernietigen. Ze komen steeds dichterbij.

Wij zijn klaar om te vechten.

Pittacus Lore is een Ouderling van Loriën aan wie het verhaal van de Negen van Loriën is toevertrouwd. Zijn verblijfplaats is onbekend. Van het eerste boek, ‘Ik ben Nummer Vier’, werd een zeer succesvolle film gemaakt, geproduceerd door niemand minder dan Steven Spielberg en Michael Bay.

WINNEN!
Wil jij dit boek winnen, laat dan een reactie achter en vertel waarom jij weg wil dromen bij dit boek.

Lees ook:Zing jij het Koningslied morgen mee?
Lees ook:Jongerengroep teistert school met bijl en pistool
Lees ook:Drie jongeren omgekomen bij sneeuwscootertocht
Lees ook:Steeds meer oproepen voor reismaatjes
Lees ook:Prijzenpot zit vol wapens

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Win De opkomst van Negen van Pittacus Lore

 1. Sanne

  omdat wegdromen met een goed boek een geweldige ontspanning is na school en het huiswerk maken

    /   Reply  / 
 2. Yvon Lucas

  Lijkt me een heel gaaf en spannend boek:)

    /   Reply  / 
 3. ReneeB

  ik wil de 9 natuurlijk ook lezen na de 4 =D

    /   Reply  / 
 4. Gé Geurtsen

  Leuk om te lezen in de kerstvakantie!

    /   Reply  / 
 5. Lisanne

  Ik wil graag wegdromen bij dit boek zodat ik me even lekker kan ontspannen! Wat ik zeker wel nodig heb. Een super boek voor de aankomende winter!

    /   Reply  / 
 6. Hedwig

  Dit lijkt me een superspannend boek, daarom wil ik graag winnen

    /   Reply  / 
 7. Michelle Lotgering

  Klink erg gaaf dit boek :) Hoop dat ik hem mag lezen Als het zo spannend is als hierboven beschreven is, dan moet het wel een heel mooi boek zijn

    /   Reply  / 
 8. Stephanie90

  Omdat Steven Spielberg sowieso te gek is en dit boek me super interessant lijkt!

    /   Reply  / 
 9. Geertje Kootstra

  Dat het boek vol spanning en romantiek zit spreekt me erg aan dus ik kan niet wachten om dit boek te lezen!

    /   Reply  / 
 10. gerrie

  ik zou wel weg willen dromen. even weg uit de dagelijkse beslomeringen.
  even niet aan school denken, en bijbaantjes maar wegdromen in een heerlijk boek

    /   Reply  / 
 11. Remmelt

  Ik heb de vorige 2 delen gelezen en ze zijn echt geweldig, gewoon super en ik ben diep onder de indruk van de krachtige personages die het boek tekenen.
  Ik hoop dat ik win, want ik kan niet langer wachten!

    /   Reply  / 
 12. Isolde

  Afgelopen week naar de laatste film van Twilight geweest en de boeken al drie keer herlezen. Ik moet dus hoognodig opzoek naar een nieuwe wereld om bij weg te dromen! Save my soul! :)

    /   Reply  / 
 13. Ellen

  Lijkt me weer een heerlijk spannend boek! Kom maar op!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>