Tweede deel van Superhelden-trilogie is verschenen

Overal op de wereld spelen kinderen het spel Superhelden.nl, maar niemand weet dat de beste spelers tegen hun wil op het eiland Pala worden opgeleid tot superspion. Iris en haar vriendin YunYun moeten nog één laatste test doen voordat ze zichzelf een Superheld mogen noemen. Maar Iris slaapt slecht en mist de scherpte die ze nodig heeft voor de levensgevaarlijke tocht door de jungle van Pala. Hun mysterieuze leider Mr. Oz kan alleen de allerbeste kinderen gebruiken om zijn doel te bereiken en deinst nergens voor terug.

Ondertussen probeert Iris samen met haar broer Justin, die ooit op spectaculaire wijze van Pala is ontsnapt, te ontdekken wat de plannen van Mr. Oz zijn. Voor welke missie traint hij de kinderen? Wordt de wereld er beter van, zoals hij beweert, of werkt hij juist aan haar ondergang? En aan welke kant staat Alex, de zoon van Mr. Oz én de jongen op wie Iris verliefd is?

Over de auteur
Marcel van Driel heeft meer dan dertig kinderboeken geschreven. Deel 1 van Superhelden.nl verscheen vorig jaar en werd een groot succes. Marcel is vader van twee kinderen en woont in Utrecht. Hij is dol op gamen.

KLik op de titel voor meer informatie over het boek Superhelden2.nl.

Lees ook:Word een superheld met Pull-in Avengers boxershort
Lees ook:Marvel Avengers: Battle for Earth game Xbox
Lees ook:Vrouw van 37 verkracht 15 jarige jongen en krijgt kind
Lees ook:Superheldenfilm boordevol actie, avontuur en special effects
Lees ook:Paul Turner eerste afvaller finale The Voice

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>