Mysterie van het verdwenen meisje…

Iedereen is maar al te nieuwsgierig wat er is gebeurd rondom de verdwijning van de 18-jarige Natalee Holloway. Een mysterie. Smullen maar! En dat het publiek en de media ervan smullen, moge duidelijk zijn. Haar verdwijning is nu al vier weken voorpaginanieuws in de VS, las ik vandaag in NRC Handelsblad. Kritiek komt er nu ook op de berichtgeving in Amerika. De media zou alleen aandacht besteden aan de verdwijning van de scholiere, omdat zij jong, blank en knap is.Conservatief Amerika is doodsbenieuwd naar wat er met het slimme, godlievende meisje is gebeurd. Erg jammer hoe Amerika van zo’n serieuze zaak een circus maakt. In een ANP-bericht las ik ook nog dat de ouders van Joran S. geloven in zijn onschuld. Hij zit al sinds begin juni vast wegens betrokkenheid bij de verdwijning van Holloway. Dat zal best, maar waarom moet iedereen dat weten? Laat de politie gewoon haar werk doen, zonder dat iedereen zich ermee bemoeit.

Lees ook:Patrick kreeg 25.000 euro salaris
Lees ook:Ouders van Natalee Holloway willen geld
Lees ook:Boek Joran van der Sloot is hier in april verkrijgbaar
Lees ook:Nieuwe zoekactie Natalee Holloway
Lees ook:Natalee Holloway gevonden?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>