Laat de slag om de kijker beginnen!

Schreef ik eerder dat ik een beetje teleurgesteld ben in de programmering van John de Mol, nu ben ik eigenlijk wel blij dat die nieuwe zender erbij komt. Vanwege de komst van de zender van John de Mol staan de bestaande zenders nu namelijk ook op scherp. Op het NOS-journaal van gisteravond zag ik dat RTL van plan is de programmering drastisch te wijzigen. Yorin maakt plaats voor RTL7 en er komen meer nieuwe programma’s. Of ze leuk zijn, moeten we nog zien. Maar wat mij betreft is alles beter dan dat zooitje bagger dat nu op RTL verschijnt. De publieke omroep moet nog even intern uitvechten wat er gaat gebeuren. Terug naar de opening van Talpa en de nieuwe programmering van RTL: beide zijn gepland op 12 augustus. Thuisblijvend, tv-kijkend Nederland krijgt eindelijk iets nieuws voorgeschoteld; in de zomer nog wel! Nu maar kijken wat RTL ons te bieden heeft…

Lees ook:Wat is de beste digitale zender van 2013?
Lees ook:Japanners worden hier vaak beroofd
Lees ook:Wat is de beste digitale zender van 2012?
Lees ook:Gezocht: testpubliek voor documentaire over ADHD
Lees ook:Kans op kaarten TMF Awards

1 Reacties // Reageer

One thought on “Laat de slag om de kijker beginnen!

  1. Theo

    Ik denk ook dat het goed is dat er een nieuwe zender bij komt! Ben benieuwd hoe het voetbal er uit komt te zien :) En idd, ook de andere zenders zullen nu meer hun best moeten doen om de kijkers te houden!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>