Nieuwe programmering SBS

Er is weer een nieuwe tv-programmering bekend, en weer is het weinig soeps. De drie zenders van SBS-groep (SBS6, Net5 en Veronica) hebben vandaag hun ‘nieuwe’ programma’s bekendgemaakt in een presentatie. Eigenlijk zijn het gewoon varianten van al bestaande programma’s. Weinig spannend, lijkt me. Op SBS6 komt een serie (‘Groeten uit de Rimboe) waarin deelnemers zich moeten aanpassen aan de plaatselijke gebruiken van een inheemse stam. Waar heb ik zoiets eerder gehoord? O ja, bij Expeditie Robinson moesten de deelnemers zich ook aanpassen aan het leven zonder luxe, maar dan zonder inheemse stam. En als je dan toch een succesformule gevonden hebt, dan moet je die natuurlijk wel helemaal uitmelken. Op Net5 start dan ook in oktober het spel ‘Terra Incognita’. Hierin treden achttien spelers in de voetsporen van een bijna vergeten Thaise beschaving van zeenomaden. Ik ga niet kijken. Na de vele uitzendingen en herhalingen van alle mogelijke Expeditie Robinsons van de wereld, heb ik het voorlopig wel even gezien. Benieuwd ben ik wel naar de Nederlandse variant van ‘Paradise Hotel’. Ik heb aardig wat afleveringen gevolgd van de Amerikaanse versie en dat was zeker vermakelijk. Hoe verschrikkelijk mensen zich toch kunnen gedragen en elkaar kunnen verlinken om in ‘het paradijs’ te mogen blijven. Dat leverde aardig wat dramatische taferelen op. Wel bang ben ik dat de Nederlandse versie minder leuk zal zijn dan de Amerikaanse (zoals wel vaker het geval is), maar je weet natuurlijk maar nooit.

Lees ook:Durf jij mee te doen aan Nederlandse Killer Karaoke op RTL 5
Lees ook:Programmering van Talpa bekend
Lees ook:Aanmelden voor nieuwe seizoen MasterChef
Lees ook:Robinson trapt af met web-only Vrienden Expeditie
Lees ook:Dennis Weening en Nicolette Kluijver presenteren Expeditie Robinson

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe programmering SBS

  1. Magali

    Oh serieus, een Nederlandse versie van paradise hotel? ik ga zeker kijken haha.. die Amerikaanse afleveringen waren erg leuk. Ze worden nu herhaald..

      /   Reply  / 
  2. Melissa

    Ja ik weet ‘t, ik weet alleen niet wanneer ze komen :P anders zou ik wel kijken. Heb vooral ‘t einde gevolgd :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>