LA Gear terug!

Ik liep vroeger op de basisschool wel in die schoenen: LA Gear. Ze schijnen weer helemaal in te zijn. Ze komen terug in een LA Gear Diamond collection. Hadden ze niet eerder terug kunnen komen? LA Gear was de sneaker van Amerika in de jaren tachtig. De bedenkers van de schoenen kwamen er achter dat vrouwen steeds vaker op sneakers liepen. Ja, alsof vrouwen niet lekker mogen lopen. Ze wilden een sportschoen en een trendy vrijetijdsschoen mixen. Grote sterren zoals Michael Jackson hebben destijds de schoenen gepromote. En de schoenen verkochten goed, hmmz..? Je kunt de schoenen nu kopen bij een aantal sneakerwinkels. Deze collectie is wel apart. LA Gear biedt nu muiltjes, pumps, ballerina schoentjes en natuurlijk sneakers. Ze zijn erg opvallend omdat er vooral appelgroene, felroze en citroengele kleuren zijn gebruikt. Ik moet even kijken welke ik kies. Waarschijnlijk wordt het een sneaker.

Lees ook:Converse en Marimekko lanceren vrolijke gympen
Lees ook:Ontdek de Converse Star Chevron najaarscollectie
Lees ook:New Balance, sportief en super hip!
Lees ook:Converse sneakers
Lees ook:Ontdek de nieuwste PRO Exclusives sneakers van HUB

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “LA Gear terug!

 1. annette

  Ik heb een vraag.
  Weet er toevallig iemand een internetsite waar de nieuwe modellen van de L.A. Gear collectie schoenen te zien zijn?

    /   Reply  / 
 2. Magali

  Ja goeie vraag.. op http://www.lagear.com staan er een aantal..maar alleen sportschoenen!

    /   Reply  / 
 3. suus

  vraagje..
  weet iemand waar ze te koop zijn? welke winkels

    /   Reply  / 
 4. Magali

  Ik heb gemaild naar LA Gear Nederland en volgens hun kan je de schoenen komen in Sneakers in Amsterdam. Nou zat Sneakers eerst bij Koningsplein, maar waar het nu zit weet ik niet. Weet iemand dat misschien?

    /   Reply  / 
 5. Magali

  Heb dus gekeken op http://www.sneakers.nl. In Amsterdam zittie op de Nieuwendijk. Ze hebben daar dus ook de Diamond Collection. Ik ga snel kijken!!

    /   Reply  / 
 6. Dr. Pro

  Heeft iemand ze al gehaald? Iemand die het al geprobeerd heeft? Want ik moet dus nieuwe sneakers hebben, en ik was al een tijdje opzoek naar LA Gear. Ik was dus erg benieuwd of iemand ze al heeft kunnen kopen.

    /   Reply  / 
 7. Magali

  De laatste keer dat ik in Sneakers was, zag ik wel een aantal schoenen van LA Gear. De verkoper zei dat er meer schoenen zouden komen.. dus misschien is er al wat leuks..

    /   Reply  / 
 8. Pim

  Elk Land heeft een agent die uit de grote collectie van LA Gear een eigen collectie voor zijn land kiest. Daarom vind je van elk merk schoenen in elk land andere. Die agent gaat er dan mee langs de winkels.
  Nou is die agent van Nederland van LA Gear niet zo slim.
  Hij gaat langs de sportzaken die dus dan alleen de echte renschoenen van LA Gear willen hebben en niet de leuke mode schoentjes er uit pakt.
  Daarom kun je beter naar Parijs gaan voor LA Gears.
  Hebben daar een betere agent.
  Ik heb heel m’n kast vol LA Gears staan; ballet- boks- autorace- schoenen, noem maar op; Geweldig!

    /   Reply  / 
 9. Magali

  Oh leuk… mijn volgende uitstapje..Paris!

    /   Reply  / 
 10. LA GEAR

  Hallo Allemaal,

  Hartstikke leuk al die interesse in L.A. Gear. Helaas heeft PIM jullie compleet verkeerde informatie over het merk gegeven: Het merk L.A. Gear is sinds Zomer 2005 compleet nieuwe geintroduceerd op de Europese markt dmv 3 verschillende collecties: 1= Sport Fashion -> alleen verkrijgbaar in de betere sportwinkels! 2= “Diamond” dit is een trendy modecollectie alleen verkrijgbaar bij modische schoenenwinkels en kledingwinkels. De Site van L.A. GEAR zal per vanavond!! de “lucht” in gaan. Hier zie je duidelijk het onderscheid tussen beide collecties! en alle verkoopinformatie voor de mode collectie. Hoop dat jullie het wat vinden! Gr L.A. GEAR

    /   Reply  / 
 11. Magali

  Dank je voor je bericht. ik ben erg geinteresseerd in die schoenen, maar heb tot nu toe alleen maar 2 modellen ofzo gezien.. en ik weet zeker dat er veel leukere LA GEAR schoenen te vinden zijn. ik ben benieuwd naar de site!!!!!!

    /   Reply  / 
 12. Nina

  en ik ben dus opzoek naar de LA GEAR schoenen van vroeger, weet je wel met die lichtjes. Weet iemand hier meer over? internetsite? ebay?

  ik vind echt compleet nieeeeeets!

    /   Reply  / 
 13. lisanne

  bij alle sneakers zaken in NL. Zelfs in Zwolle waar ik mijn paar gekocht heb.

    /   Reply  / 
 14. Sacha

  Op Newsneakers heb ik een maandje geleden een paar LA Gears gekocht. Maar heb ze hier ook wel in Groningen gevonden bij de sneakerzaken.

    /   Reply  / 
 15. Joey

  Ik zoek de oude nette.sude schoene van la gear de schoenen zijn grijs van kleur

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>