Spermashow op Talpa

Talpa heeft wat met zwangere vrouwen. Nieuwe doelgroep misschien? Eerder was er al ophef over de zwangere vrouw die zal meedoen aan de nieuwe Big Brother. Zij zal tijdens die periode bevallen van een baby. Een beetje raar om daarmee kijkers te proberen te lokken, want volgens mij kijken vooral jongeren naar Big Brother. Zo’n bevalling zou voor mij een reden zijn om niet te kijken. In Engeland weten ze dat ‘sex sells’ en dat werkt ook want daar zijn de kijkcijfers nog steeds erg hoog. Maar misschien dat zoiets niet op de Nederlandse tv mag komen en dan moet je toch iets doen om op te vallen. Talpa wil naast de bevalling-Big Brother ook een Spermashow uitzenden. In de show kiest een vrouw met sterke kinderwens uit een groep mannen een zaaddonor die haar kunstmatig mag insemineren. Volgens Talpa-woordvoerder Thomas Notermans moet de inhoud binnen de grenzen van het betamelijke blijven. Ik denk niet dat de show erg interessant zal zijn. Ik stel me voor dat zo’n vrouw dan alle lichaamskenmerken van de mannen gaat analyseren. Misschien leuk voor vrouwen die eraan denken kunstmatige inseminatie te proberen, maar het lijkt mij niets.

Lees ook:Big Brother belangrijker dan Live 8
Lees ook:Wat weten mannen van cupmaten?
Lees ook:Talpa is alweer lekker bezig
Lees ook:Onbereikbare vrouwen: Victoria Koblenko, Katja Schuurman en Ellen Hoog
Lees ook:Mannen willen zich settelen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Spermashow op Talpa

 1. jos aalders

  Nederland Berlusconie 2?,Persvrijheid nederland in geding
  Zonder Persvrijheid geen democratie,geen rechtsorde!
  Bij Talpa was een actie van zorro en zijn familie4justice,die werd opgenomen door Rtl-Editie .nl! Maar zij dreigde Rtl dat als zij er ook maar iets van zouden uitzenden zij een rechtzaak tegemoet konden zien! Conclusie Rtl zende het niet uit? Hier is toch wel degelijk de Persvrijheid in het geding! Waarom mocht niemand weten wat er gebeurde bij Talpa,wij waren daar om ze te attenderen op het moetwillig ont-ouderen van kinderen voor commercieele doeleinde!waarom mocht hun zender die het ook allemaal had opgenomen voor NSE-nieuws het wel verknipt uit zenden,zodat het voor hun een promo werd! Nee dit is een schande ,de nederlandse persvrijheid is in het geding en wij nederlanders worden belogen en bedrogen,is dat persvrijheid is dat democratie?

  Bij Talpa in het pand op 23 augustus 2005 De actie die Rtl-editie.nl niet mocht uizenden van Talpa? Is Talpa GOD? Hier liet Talpa even zien dat zij heel wat te verbergen hebben! Zie op bord de Sperma (behanglijm)

  Zie hier de waarheid die niemand mocht weten:
  http://groups.msn.com/Familie4justice/overzichtactie.msnw?action=get_message&mview=1&ID_Message=590

  Mvgr J.Aalders
  Rietgansplein 23 6883-DT Velp-gld Nederland
  Tel 0268440431 Mob 0610722063
  http://www.kinderombudsman.nl
  http://www.partijrechtenkind.nl
  http://www.familie4justice.nl

  Wilt u in de toekomst geen mails meer ontvangen,
  stuur ons dan nu uw reactie op dit bericht !

    /   Reply  / 
 2. jos aalders

  Beste,
  Ondanks dat Talpaons punt,verknipt hebben om ons voor joker te zetten! Laten wij ons niet ontmoedigen ook niet door Talpa! Wij gaan door voor alle Kids Ouders en Grootouders!
  http://groups.msn.com/PARTIJRECHTENKIND/wattemeldendo.msnw
  http://groups.msn.com/PARTIJRECHTENKIND/wistudit.msnw
  Vermoorde Kinderen in Nederland!

  Realplayer High| Low
  Windows Media High | Low

  Wij strijden voor ook deze eisen:
  1- Gelijk gezag bij geboorte !
  EVRM en IVRK waaronder ook de reeds voorhanden jurisprudentie bij het Europese Hof, veronderstelt en bevestigt ons standpunt; gelijk gezag bij geboorte
  2- Gelijkwaardigheid fiftyfifty Co-ouderschap dan kun je zorgplan pas echt waarborgen!
  3- Dat De Raad voor de Kinderbescherming niet meer bij (echt)scheidingen betrokken worden. Die is en moet worden ingeschakeld bij strafbare feiten als Kindermishandeling Incest Ontvoering en Verwaarlozing.”
  4- Een Parlementaire Enquete: Een parlementaire enquête dient duidelijk te maken hoe het zo schandalig ver heeft kunnen komen. Erkenning en genoegdoening is noodzakelijk, eerlijk herstel zal het gedane leed en de ellende verzachten, ontzette families dienen herenigd te worden!

  En met minder, wordt door ons geen genoegen genomen.!

  Familie4Justice,Gescheiden Vaders Nederland , Partijrechtenkind, de Kinderombudsman en Dwaze Ouders zetten ons in voor een liberaal en rechtvaardig familierecht.
  Want omgangsrecht is een fopspeen !
  En doet geen recht aan de relatie van ouder en kind, het is pure vernedering.
  Wij staan voor gelijk gezag bij geboorte.
  Dat is familierecht conform EVRM en IVRK
  GEEF KINDEREN EEN WERELD WAAR ZIJ RECHT OP HEBBEN!
  Jos Aalders Alias Zorro van Familie4Justice

    /   Reply  / 
 3. Robert

  Wat een gedoe om niks.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>