John loves Peter

John de Mol heeft laten weten dat hij Peter de Vries zal steunen in de politiek. ‘De Nederlandse politiek heeft iemand nodig als Peter R. de Vries.’ John zegt ook dat hij de politiek niet in wil, maar alleen televisie wil maken. ‘Ik kan niet anders’. Nee dat is inmiddels ook wel duidelijk. Laat de politiek maar gewoon over aan mensen die daar verstand van hebben. Laat Peter maar gewoon misdaadzaken oplossen en boekjes schrijven, en John maar gewoon televisie maken. Waarschijnlijk gaat de televisiemaker de misdaadverslaggever wel financieel steunen, en anders wel met media- aandacht. Nou we zullen het wel zien.

Lees ook:Bram Moszkowicz vanavond eerste gast van Robert Jensen
Lees ook:Patrick kreeg 25.000 euro salaris
Lees ook:De Talpatjes gaan samenwonen op paleis Soestdijk
Lees ook:Joran licht Nederlander op en feest in Thailand
Lees ook:John Mayer steengoed in HMH

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “John loves Peter

 1. Brasero

  John is wel goed bezig hij schud media land flink op met zijn nieuwe plannen. Vind het mooi om tezien hoe de commerciele zenders zich proberen te wapenen tegen het “kijker- rovende” Talpa hehe! nieuwe corporate looks, hier en daar aantrekkelijke promo’s met wat de tv zenders dit jaar te bieden hebben, t geeft het nieuwe televisie seizoen wel een bepaalde frisheid!

    /   Reply  / 
 2. Magali

  Nou ja..fris…Ik vind die John de Mol niet zo freshh..bleeeh

    /   Reply  / 
 3. Brasero

  Zo denken vrouwen over hem, als zn Ideen maar fresh zijn :P

    /   Reply  / 
 4. Magali

  mannen denken alleen aan geld en macht

    /   Reply  / 
 5. Theresa

  Domme partij vind ik.. als buitenstaander ken je die politieke spelregels toch helemaal niet?? Dat john de mol hem steunt… zo krijgt hij ook weer een beetje aandacht!

    /   Reply  / 
 6. Shirley

  Kan die Peter geen politieke zendtijd krijgen op de publieke omroep ofzo? Krijg je zometeen weer allemaal politiek getinte tv-zenders… Dacht dat de verzuiling zo’n beetje weggeslopen was uit de Nederlandse maatschappij, begint het weer opnieuw!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>