Bruine Teri Hatcher veroorzaakt problemen

Actrice Teri Hatcher van de serie Desperate Housewives, had na een vakantie op de Bahama’s een erg bruin kleurtje gekregen. En dat terwijl de opnames meteen na haar vakantie weer begonnen. Teri ziet er dus in dezelfde aflevering eerst wit uit, en daarna bruin. Maar natuurlijk kunnen de visagisten heel wat doen. Ik ben wel benieuwd naar die aflevering..maar helaas duurt het nog wel even voordat het wordt uitgezonden in Nederland. Teri Hatcher veroorzaakte wel eerder problemen. Ze wou elke keer vooraan staan bij fotoshoots enzo. Maar de serie blijft leuk!

Lees ook:Nieuwe soap Malaika op RTL 5; @Jongerenblog zag ‘m al
Lees ook:Marvels Agents of SHIELD nu al te zien op KIJK
Lees ook:Watskeburt gaat hard!
Lees ook:Oh Oh Europa dagelijkse opvolger van Oh Oh Cherso
Lees ook:Première jeugdserie Max & Billy’s Drill Machine Girl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>