Taylor ‘Soul Patrol’ Hicks wint American Idol 5!

Wie had dat gedacht, dat de grijsharige kandidaat Taylor Hicks (29) American Idol 5 zou winnen? Jurylid Simon Cowell gaf een ‘nee’ stem tijdens de audities. Tijdens de laatste uitzending, waar Katherine McPhee en Taylor Hicks hun eerste single lieten horen, voorspelde Simon het al. Toen de grijsharige klaar was met zijn laatste optreden vertelde het lastige jurylid dat hij zojuist American Idol had gewonnen…

En dat bleek gisteren ook zo te zijn. De uitslag was in Amerika op woensdagavond, en vanwege het tijdsverschil hier ‘s nachts. Dinsdagavond was zeg maar de finaleshow. Katherine kon heel goed zingen, en Taylor ook, maar ik denk dat hij heeft gewonnen door zijn ‘performance’. Hij werd altijd helemaal wild tijdens de uitzendingen, en twee weken geleden ging hij op het podium liggen nadat hij zijn liedje had gezongen. Het publiek noemde Taylor ‘The Soul Patrol’ en Katherine ‘McPheever’, gebaseerd op hun zangkunsten.

De songtekst van zijn single kun je hier bekijken. Hier staat ook de tekst van Katherine. Simon was niet zo tevreden over haar single. Maar dat ligt dan niet aan haar, maar aan de makers van dat liedje. Ik vond het ook niks aan, en die van Taylor ook niet. De juryleden vonden ook dat ze te goed waren voor die liedjes.

Lees ook:Finale American Idol: welke twee blijven er over?
Lees ook:Wie wint American Idol 6! Jordin of Blake?
Lees ook:Nieuwste American Idol krijgt weeën tijdens auditie
Lees ook:Kate toch nog Australian Idol ondanks worstenarmen
Lees ook:Stalker in American Idol

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Taylor ‘Soul Patrol’ Hicks wint American Idol 5!

  1. JJ

    Volg Idols in amerika al vanaf het begin, vond taylor altijd al erg goed, vindt dat hij terrecht heeft gewonnen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>