Meneer de Uil volgend jaar te zien in een musical

Heb jij nog naar de Fabeltjeskrant gekeken? Ik keek liever naar Sesamstraat. Maar nu heb je dus Fabeltjeskrant de musical die op 30 september 2007 in première gaat in Den Bosch. Best grappig, want typische Fabeltjeskrant-uitspraken zoals ‘Oogjes dicht en Snaveltjes toe’ komen natuurlijk langs. Maar ook alle personages hebben een rol in de musical..

Er zullen dus weer tientallen BN’ers uit de kast worden getrokken om deze musical te laten slagen. Ken je bijvoorbeeld Meneer De Uil, Willem Bever en Truus de Mier nog? Er zit natuurlijk ook muziek in het stuk zoals de liedjes ‘Hup daar is Willem met de waterpomptang’ en ‘Drink meer prik’.

De eerste aflevering van de Fabeltjeskrant was in oktober 1968. Het bleef jaren lang een succes.

Lees ook:Lancering smartphone jukebox BarTune tijdens introweek
Lees ook:Omdat vervelen beter is dan vervellen
Lees ook:Grote vuurbal jonguh!
Lees ook:Tiener valt naakt door het dak
Lees ook:Wat als mannen de Spice Girls nadeden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>