The Box verdwijnt half, Talpa gaat 24/7

Liefhebbers van The Box hebben pech. Liefhebbers van Nickelodeon en Talpa hebben geluk. Vanaf 16 december zal Talpa 24/7 te zien zijn. Nickelodeon verhuist naar de zender van The Box en is te zien tot 20:00 in plaats van 18:00. Het aanvragen van nummers per sms of 0900-nummer zal niet langer mogelijk zijn bij The Box.

Dankzij YouTube en TMF mediaplayer. Want wie belt er tegenwoordig nog? Alle clips kun je toch zowat op internet bekijken. ‘s Nachts zal The Box urban clips uitzenden. Op dit moment kun je Nickelodeon nog overdag op Talpa zien. Vanaf 1 december zendt Nickelodeon uit op zowel Talpa als The Box.

Lees ook:Programmering van Talpa bekend
Lees ook:Juize met DJ Jeff Enser vanaf vanavond op SLAM!FM
Lees ook:Muziektelevisiezender Xite krijgt landelijk bereik
Lees ook:Watskeburt gaat hard!
Lees ook:Spermashow op Talpa

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “The Box verdwijnt half, Talpa gaat 24/7

 1. klaas

  stomme talpa, beetje rlaxte zenders naaien met hun domme zooi.

    /   Reply  / 
 2. Dj-Chris

  The Box geeft slechts aandacht aan een bepaald muziek genre. Wat gevarieerder had geen kwaad gekunt. Zolang ze 7 dagen per week R&B en hiphop draaien mogen ze van mij ook Oprommelen!!!

    /   Reply  / 
 3. shiwan

  meer nickelodeon hoera
  meer talpa ga weg dat is stom
  minder the box jammer

    /   Reply  / 
 4. laura

  Jezus wat een kutzooi. de enige zender die niet non-stop top 40 muziek (mensen die daar naar luisteren hebben zowizo geen smaak, en nee ik bedoel niet dat hiphop en r&b de enige beste muziek op de werels is, maar bij top 40 luister je gewoon liedjes die tijdelijk even populair zijn onder een groep mensen, vind ik persoonlijk) en om de 10 min reclame heeft STOPT! waarom wil je uberhaupt al 2 zenders met hetzelfde erop? gaat echt nergens over. ik wou dat we er iets aan konden doen!

    /   Reply  / 
 5. TAAZ

  HALLOOOOOO!
  Idd de box was enige zender met niet alleen commerciele pauperzooi enne al die reclame om de haverklap! EN HOE MOET DAT NOU MET SOUTHPARK?! EN FRESH PRINCE OF BELL AIR(ofszo)?!
  pffft naaiers.

    /   Reply  / 
 6. sjaan

  Nickelodeon niet meer te zien Suxx !

  In Culemborg krijgen we weer eens geen nickelodeon / box op de normale kabel
  dus wij kids balen hier als een stekker.

  Voor de duizendste keer moeten die klere eikels weer met hun klauwtjes aan een tekenfilm net komen. die zijn er al zoveel ! NOT !!
  WE ZIJN HET ZAT !!!!!!!!!!

  Afblijven van nickelodeon.

  Gooi die rot TRT er maar uit, rain uno of tv5 of andere onversta-bare bende ! ik versta toch geen turks of frans of italiaans en die gasten hebben allemaal een schotel daarvoor !

  Wat hebben wij daar nou aan als nederlandse kinderen?

  opzouten !

  back met die tekenfilms !

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>