X FACTOR: al een strijd tijdens de eerste aflevering

Heb je het gezien? Niet Idols maar X Factor is sinds vandaag op de buis. De overeenkomsten: jurylid Henkjan Smits en mensen die heel graag bekend willen worden. Maar hoe leuk is zo’n programma nou eigenlijk als de audities niet leuk in elkaar zijn gezet? Ze zijn natuurlijk niet allemaal even leuk en het niveau ligt duidelijk lager dan bij Idols. Want is de kussensloop-groep ‘Tulipz’ nou echt zo goed? Lees verder om meer te weten te komen over dit programma.

Strijd

De strijd tussen Henkjan Smits, Marianne van Wijnkoop en Henk Temming. Je zult het wel hebben gezien in deze eerste aflevering. Henk vindt iets goed, Henkjan niet, en andersom. Marianne is degene die vaak beslist of diegene doorgaat of niet. Henkjan is het type dat lacht om een slechte auditie, rare personen en iemand belachelijk maakt om zijn of haar schoenen. Henk zal niet zo snel om iemand lachen, hij neemt iedereen serieus.

Wildcard

Alle drie juryleden zullen een eigen categorie krijgen en daar uiteindelijk de vier beste zangers en zangeressen uit kiezen. Er zijn dus drie categorieën, die van zangers tot 25 jaar, boven de 25 en zanggroepen. Net als bij Idols hebben we hier ook een ‘wildcard’. De beste vierde krijgt ook een plekje in liveshows.


De eer

Omdat elk jurylid een eigen categorie krijgt, en er uiteindelijk 1 persoon of groep wint, gaat Henkjan, Marianne of Henk er ook met een prijs, de eer dus, vandoor. En dat willen ze natuurlijk allemaal wel. De strijd is eigenlijk al ontstaan tijdens de audities, want vooral Henkjan en Henk kunnen het niet met elkaar vinden.


Idols 4

Idols 3 leverde Raffaela op. Veel hebben we nog niet van haar gehoord: ze is van de zomer bevallen van baby Beautiful. Maar een Idols 4 komt er aan als het goed is. Hoogstwaarschijnlijk volgend jaar, dus als je slim bent ga je alvast oefenen in het zingen. Henkjan is namelijk altijd op zoek naar talent, en misschien ben jij dat wel.

Weten wat de X Factor nou eigenlijk is? Henkjan heeft een boek geschreven dat geloof ik overal wel te krijgen is.

Lees ook:Opgeven X Factor: ook Rappers, dj’s en singer-songwriters
Lees ook:Wat is dat toch met onze Olympische mannen…
Lees ook:Raffaëla mag van Idols niet uit de kleren
Lees ook:Moordenaar Marianne Vaatstra gevonden?
Lees ook:Ben jij de nieuwe Lama!?

1 Reacties // Reageer

One thought on “X FACTOR: al een strijd tijdens de eerste aflevering

 1. audrey

  hallo,mijn naam is audrey ik ben 12 jaar
  op school wil ik een verslag maken over divas. hier is eigelijk niet zo veel over te vinden. Wat ik graag wil weten is hoe wordt je diva en wat is letterlijk x-factor.
  .kan ik hier wat info over krijgen
  groetjes audrey

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>