Van YouTube naar BBC

Susi Weaser, een 24-jarige amateur gadget-recensent, is gevraagd voor BBC te werken. Een producent zag haar filmpjes op de videosite en vond Susi de ideale presentatrice voor een lifestyle-programma met veel gadgets. Ze heeft meer dan 70 video’s op YouTube geplaatst, hier vertelde de kantoormedewerkster over mobiele telefoons en zonnebrillen met mp3.

Producent Mike Worsley was meteen overtuigd toen hij de filmpjes zag. Hij zocht namelijk een presentatrice om gadgets te showen voor een nieuw lifestyle-programma. De producent nodigde Susi uit, kreeg een baan aangeboden en heeft inmiddels al vijf afleveringen gepresenteerd. Ze kan het nog steeds niet geloven.

Lees ook:Gerard Joling tongt met TMF-presentatrice!!!
Lees ook:‘Mijn marihuana is gestolen’
Lees ook:Droom weg met Victoria’s Angels (video!)
Lees ook:Man verliest baan door weblog vriendin
Lees ook:GirlsFair 2010: Alles over mode, beauty en lifestyle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>