Playmate Olga is boos


Jensen, ja die vervelende (wel eens grappige) vent op tv, heeft weer eens iemand boos gemaakt. En nee, het is niet Viola Holt. Ht is Olga Urashova, Expeditie Robinson deelneemster én Playmate. En vooral dat laatste vond Jensen heel erg leuk. Olga zat bij hem op de bank naast Jan en kreeg alleen maar vragen over dat onderwerp. Ze is woedend weggelopen na de opnamens.Wat denkt ze? Dat Jensen haar serieus gaat interviewen? Hij nodigt haar niet voor niks uit. Verschillende media vinden het goed wat ze doet in Expeditie Robinon, dus had ze verwacht dat Jensen ook wel enthousiast zou zijn…over het programma dan. "Hij wilde me niet serieus aan het woord laten", aldus de woedende Olga.

Lees ook:Talpa is alweer lekker bezig
Lees ook:Robinson trapt af met web-only Vrienden Expeditie
Lees ook:Bram Moszkowicz vanavond eerste gast van Robert Jensen
Lees ook:Robert Jensen vanaf 21 maart met talkshow bij Veronica
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Juliette van Ardenne

1 Reacties // Reageer

One thought on “Playmate Olga is boos

  1. jan doedel

    Dan moet ze ook maar niet komen! Als je bij Jensen wordt uitgenodigd en je bent bovendien ook nog een blonde sexbomb, dan moet je niet verwachten dat je een diepte-interview voorgeschoteld krijgt

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>