Happy birthday to you… GTST!?

Hoera! Vandaag was de 3500e aflevering van GTST. Dennis en Anita trouwden en Rik werd opgepakt in de één uur durende aflevering. Daarnaast is de winnaar van de wedstrijd ´Ik wil in GTST´ bekend. Het is 26-jarige Kee Huidekoper. Het schijnt dat 550.000 mensen hebben gestemd. GTST wordt dan eigenlijk nog best goed bekeken na ál die afleveringen. Want wie gaat er nou stemmen op zoiets?

Ik heb geen van die kandidaten ooit gezien en kijk nog best af en toe GTST. In ieder geval, we zien Kee pas in het nieuwe jaar. Ze is dan drie weken te zien in de serie. Het is trouwens niet haar eerste keer in de serie, ze heeft al eens gefigureerd in GTST, en daarnaast ook in ONM!

Lees ook:Jan Kooijman stopt met GTST – tot maart 2012 te zien
Lees ook:In de schoenen van een ander
Lees ook:Nieuwe soap Malaika op RTL 5; @Jongerenblog zag ‘m al
Lees ook:Marvels Agents of SHIELD nu al te zien op KIJK
Lees ook:Daten met verminkte mensen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Happy birthday to you… GTST!?

 1. kim

  ik wil graag in gtst spelen omdat het me erg leuk lijkt, en ik elke werkdagen om 8 uur gtst kijk groetjes kim.

    /   Reply  / 
 2. lotte

  ik wil graag in GTST spelen omdat het me erg leuk vind
  en ik wil de rol van rikkie spelen dat kan ik goed
  ik weet de tekst van rikkie
  groetjes lotte

    /   Reply  / 
 3. rochelda en rochady

  in schrijven voor gtst wij lijken op een twee Ling maar dat zijn we niet

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>