Patrick kreeg 25.000 euro salaris

Natuurlijk is het goed dat we meer weten van wat er met Natalee Holloway is gebeurd. Als Patrick er niet was geweest, was er nu ook geen bekentenis. Patrick van der Eem wilde gewoon weten wat er gebeurd was. Hij vond dat de zaak moest worden opgelost en deed zijn werk als undercover ´vriend´ uit overtuiging. Toch heeft Patrick 25.000 euro gekregen van Peter R. de Vries. Het ging niet om het geld, aldus Patrick. Peter R. de Vries verdient het bedrag straks vast dubbel en dwars terug met dank aan zijn tv-optreden bij talkshowdiva Oprah.

Lees ook:John loves Peter
Lees ook:Student verdient ruim 300 euro met zorgverzekering
Lees ook:Joran licht Nederlander op en feest in Thailand
Lees ook:Oprah jaagt op kindermisbruikers
Lees ook:Jongens langs de deuren met neppe kaartjes

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Patrick kreeg 25.000 euro salaris

 1. Abe

  Wat een paar centjes al niet doen met een mens

    /   Reply  / 
 2. sanwaariya

  eerste wil ik mededelen, dankzij pter r de vries is opgelost! waren er op deze aarde meer mannen die net zo slim als peter was, dan hadden we winig crime.. ik waardeer peter heel erg, ik ben hem fan geworden, zo,n fan ben ik ook niet van bratt pit eens.. ik waardeer dat hij een moeder tot opluchting heeft gebracht!!!!!!!!!!!! dat is heel belangrijk. ik hoop dat peter de toekomst zo zal blijven om de misdaden te oplossen, peter god zal u veel belonen… ik salute u peter….. alle complimenten aan u

    /   Reply  / 
 3. sanwaariya

  joran heeft ook aan centjes gedacht, e al bijna 2 en half jaar misleid, dus als deze centjes bij komen om de waarheid boven tafel te krijgen, en dan wat maakt het uit…… soms moet je de warheid dan maar met centjes kopen… zo lucht iedereen het op, voor een moeder. dei 2 jaar heeft gepiekerdt.. wat gebeurt is is goed gebeurt…… tof van alle medewerkers, en dit was een baantje, dan maar met veel geld…. had joran mar beter na moeten denken voordat hij zoiets deed,,,, peter blijft tof!!!!!!!

    /   Reply  / 
 4. frans suylen

  nu dat hij het hele verhaal heeft verteld moet hij maar op gepakt worden en hem naar die andere jongen laten brengen en dan alles wat die nacht zich heeft afgespeeld na laten spelen want zo een hoor achter slot en grendel en nooit meer los dat is geen mens meer het is een beest voor de matschapij hij verdient het niet om los rond te lopen
  ze moeten het zelfde doen met hem als met natalee ook in zee gooien en wel levend en kijken als hij verdrinkt dat heeft hij ook zo gedaan en peter die was de goeien op lossing blijf zo door gaan

    /   Reply  / 
 5. loes

  ik zeg meer een ding,joran wat ben jij een klootzak.

    /   Reply  / 
 6. J

  Eej brotah…

  die peter gaat helemaal niet naar Amerika..
  Maar hij heeft die uitzending al voor 6 miljoen verkocht…dus wat boeit die 25 duizend hem

    /   Reply  / 
 7. RAW

  Respect voor deze 2 mannen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>