Gemeente Haarlemmermee gaat voor Goed Gewicht voor jongeren

Niet teveel snoepen, gezond eten en genoeg bewegen. Een gezond gewicht bereiken en behouden, het kost nogal wat moeite, ook voor kinderen en jongeren. De gemeente Haarlemmermeer wil de jongeren helpen met hun gewicht en om dat te doen is er een nieuwe website in het leven geroepen. Goedgewicht.nl! Op de website staat allerlei informatie voor ouders, kinderen en jongeren. Zo kan je vinden welke projecten en bij jou in de buurt zijn die je helpen op een gezond gewicht te komen. Voor iedere doelgroep is er wel een aanpak te vinden.

Via de website hoopt de gemeente ouders en jongeren tot 19 jaar bewust te maken hoe belangrijk een goede leefstijl is. Als je te dik bent zijn er veel dingen die niet meer zo gemakkelijk gaan. Je gewone leven kan er behoorlijk door beperkt worden en je loopt meer kans op nare gezondheidsproblemen.

Meer weten over het project Goed Gewicht? Kijk dan eens op de website!

Bron: Echo.nl
Foto: Michiel1972 at nl.wikipedia [GFDL undefined CC-BY-SA-3.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Jongeren in de strijd tegen de kilo’s
Lees ook:Dikke jongeren over vijf jaar slank
Lees ook:Jongeren lijnen voor de nop
Lees ook:Hap slik weg
Lees ook:Kindheksen in Congo zwerven door de straten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>