Wie is de beste haarstylist van Nederland?

Dé hairguru van Nederland Ilham Mestour gaat vanaf vanavond op zoek naar die ene haarstylist die in haar voetsporen kan treden. De zoektocht start met een massale auditie van honderden haarliefhebbers. Wie van hen is opgewassen tegen de hoge verwachtingen?


Alleen de twintig allerbeste kappers gaan door naar de volgende ronde. Presentator Sol Wortelboer staat de kandidaten bij in deze spannende haarstrijd.

Massale auditie
Honderden haarliefhebbers hebben zich opgegeven in de hoop over het talent te beschikken om de absolute top van het vak te bereiken. In de eerste aflevering worden ze meteen keihard getest tijdens de massale auditie. Talent, improvisatie, creativiteit, doorzettingsvermogen maar ook overtuigingskracht: de auditanten moeten alles geven om door te mogen gaan. Ze worden beoordeeld door Ilham Mestour en Karin Swerink, hoofdredacteur van het blad Glamour.

Uitdagende opdrachten
Na de audities wordt de druk flink opgevoerd. De deelnemers worden onderworpen aan moeilijke tests en krijgen de meest uitdagende opdrachten voor hun kiezen. Zo moeten ze kapsels creëren voor catwalkshows en de haarstyling verzorgen voor high fashion fotoshoots. Elke aflevering ziet een kandidaat zijn droom in duigen vallen, totdat er één winnaar overblijft. De winnaar krijgt de mogelijkheid in één keer door te breken als internationaal haarstylist. Hij of zij krijgt daarnaast een eigen covershoot, doet mee aan internationale kappershows én mag zich Next Hair Guru noemen.

Lees ook:Fukkers: Tim Haars, Tess Milne, Jay Boske en Sjaak van Es
Lees ook:Wie is de Mol? Junior start bijna!
Lees ook:Muzikale jongeren kunnen deelnemen aan Xnoizz Talent 2013
Lees ook:BNN zoekt nieuw talent: 16 november Talentday
Lees ook:Finaleweek Junior MasterChef: Herman den Blijker hulpje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>