The Voice Kids coaches: Marco Borsato, Nick & Simon en Angela Groothuizen

Marco Borsato, Angela Groothuizen en Nick & Simon zijn de coaches in The Voice Kids. VanVelzen kan helaas niet aan de reeks meedoen. De periode waarvoor hij geen verplichtingen aangaat vanwege zijn aanstaande vaderschap overlapt met de opnames van ‘The Voice Kids’. Voor hem komt geen andere topartiest in de plaats als coach. In deze versie – die vanaf vrijdag 27 januari wordt uitgezonden – doen kids in de leeftijd van zes tot en met veertien jaar auditie.

Het zeer succesvolle origineel wordt hierbij zoveel mogelijk benaderd. Het is een serieuze zoektocht naar muzikaal talent en de show heeft dezelfde programmaonderdelen (‘The Blind Auditions’, ‘The Battle’ en live de finale), maar telt minder afleveringen.

Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren ‘The Voice Kids’ en het is gelukt om bijna alle coaches mee te nemen naar het nieuwe vrijdagavondprogramma: Angela Groothuizen, Nick & Simon en Marco Borsato zullen met al hun kennis en ervaring de deelnemende kinderen stimuleren het beste in zichzelf naar boven te halen.

Nog geen twee weken na de eerste kandidatenoproep voor het door Talpa geproduceerde ‘The Voice Kids’, zijn de inschrijvingen al gesloten: door een storm van 15.000 inschrijvingen was de maximale capaciteit van het programma al snel overschreden. Tussen al deze enthousiaste kids zit straks de winnaar, de jongen of meisje met de zangstem waar Nederland nog heel lang naar wil luisteren.

Ga voor meer informatie naar: www.thevoicekids.nl.

Lees ook:The Voice Kids: persconferentie voor schoolkranten
Lees ook:The Voice Kids: zoektocht naar een nieuw kindsterretje
Lees ook:Vanavond battles voor finaleplaats in The Voice Kids
Lees ook:De eerste kandidaten voor The Voice of Holland Live zijn…
Lees ook:Ilse DeLange in jury The Voice? Marco Borsato juicht het toe

1 Reacties // Reageer

One thought on “The Voice Kids coaches: Marco Borsato, Nick & Simon en Angela Groothuizen

  1. naomi

    ik wil mee doen
    ik woon in nijkerk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>