Finaleweek Junior MasterChef: Herman den Blijker hulpje

De allerbeste zes chef-koks in spe gaan het tegen elkaar opnemen in de spannende finaleweek van Junior MasterChef. De kleine kookwonders worden groots op de proef gesteld met verschillende opdrachten zoals het bereiden van een drie-gangen Kerstmenu. De kookwonders worden bijgestaan door onder andere Herman den Blijker en François Geurds. Elke dag zal een kandidaat deze spannende wedstrijd moeten verlaten, totdat dé Junior MasterChef overblijft.

Uit vele kandidaten zijn de zes allerbeste kookwonders overgebleven. Zij mogen zich in de spannende finaleweek gaan bewijzen aan de juryleden Peter Lute en Alain Caron. Dat wordt niet makkelijk. De junior koks worden uitgedaagd met verschillende opdrachten. Zo gaan ze experimenteren met de moleculaire keuken, krijgen ze verrassende smaaktesten voor hun kiezen en reizen ze af naar Frankrijk om daar in een heel speciaal restaurant te gaan koken.

Op vrijdag krijgen de laatste twee finalisten de opdracht om onder tijdsdruk een compleet drie-gangen Kerstmenu te bereiden. Maar de kleine kookwonders hoeven dit niet helemaal alleen te doen. Ze mogen top-chefs Herman den Blijker en François Geurds inzetten als hulpjes om bijvoorbeeld te helpen met snijden, bakken of wassen. Welke finalist overtuigt de juryleden met zijn of haar eigen drie-gangen Kerstmenu? De winnaar krijgt als eerste de titel Junior MasterChef en een jaar lang toegang met het hele gezin voor Disneyland Parijs.

Junior MasterChef Finaleweek
Maandag 19 tot en met vrijdag 23 december elke dag om 18.30 bij Net5.

Lees ook:Kinderen verbluffen jury Junior MasterChef
Lees ook:Aanmelden voor nieuwe seizoen MasterChef
Lees ook:Wie is de Mol? Junior start bijna!
Lees ook:Gers Pardoel, Kraantje Pappie en Merdan Taplak op Vestrock
Lees ook:Bij The Taste draait het alleen om smaakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>