RTLtweetweek: twitteren met RTL 4-sterren

De RTL 4-sterren geven twitterend Nederland volgende week een unieke kijk achter de schermen tijdens de RTLtweetweek. Van zaterdag 25 februari tot en met vrijdag 2 maart zullen zij bij hun eigen programma behind the scenes informatie openbaar maken aan degenen die hen volgen via @RTLtweetweek en de kijkers.

Het gaat om de programma’s ‘Ik Hou Van Holland’, ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, ‘TV Makelaar’, ‘Help, Mijn Man Is Klusser’, ‘Koffietijd’, ‘Het Zesde Zintuig’, ‘Recht Gezet’, ‘Mijn Leven In Puin’, ‘Knallen In De Horeca’, ‘Help, Ons Kind Is Te Dik’, ‘RTL Nieuws’, ‘Eigen Huis & Tuin’, ‘The Voice Kids’ en ‘Moordvrouw’. Ook twitteren de redacties van ‘Life 4 You’ en ‘RTL Boulevard’ tijdens hun uitzending mee.

Bovendien zullen Jan de Hoop, Peter van der Vorst, Nicolette van Dam en de ‘GTST’-acteurs Ferri Somogyi, Gigi Ravelli, Everon Jackson Hooi, Marjolein Keuning en Ferry Doedens na hun uitzending een halfuur lang zoveel mogelijk vragen beantwoorden via Twitter.

Alle informatie over de RTLtweetweek staat op de website www.rtltweetweek.nl.

Lees ook:Feestelijke estafette sluit het jaar bij RTL 4 af
Lees ook:Coaches The Voice Kids eerlijk maar niet bot
Lees ook:The Voice Kids: persconferentie voor schoolkranten
Lees ook:The Voice Kids finalisten gaan het theater in
Lees ook:Nieuwe look voor GTST!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>