Daten met Tony Wyczynski – In Love With Sterretje

Het blijkt nog niet zo gemakkelijk te zijn voor Tony Wyczynski, beter bekend als Sterretje, om de ware liefde te vinden. Of het nu ligt aan zijn nationale bekendheid na drie reeksen ‘Oh Oh’, of zijn soms wat vrouwonvriendelijke uitspraken, Tony heeft een klein hartje en wil uiteindelijk ook gewoon iemand met wie hij alles kan delen. RTL 5 biedt hem vanaf maandag 23 april de helpende hand met het programma ‘In Love With Sterretje’.

De goedgebekte Hagenees reist af naar een tropische plek om daar in alle rust een groep dames beter te leren kennen. Onder de brandende zon gaan de vrijgezelle vrouwen hun best doen om in de smaak te vallen bij de populaire reality-ster. Elke week valt er een ‘aanstaande’ af waarna er uiteindelijk één jonge vrouw overblijft die zich dé liefde van Sterretje mag noemen. Het programma wordt gepresenteerd door, de eveneens Haagse, Bridget Maasland.

Wil jij daten met Tony, klik dan hier om je aan te melden.

Wekelijks vanaf maandag 23 april tussen 20.30 uur en 21.30 uur op RTL 5.

Lees ook:Scoort Sterretje (Tony Wyczynski) droomvrouw via tv-show?
Lees ook:Sterretje heeft veel vrouwen nodig
Lees ook:Gigi Ravelli presenteert Daten in het Donker (Net5)
Lees ook:Jongerenblog kijkt Everybody Loves Joey
Lees ook:Dutch Dance Days bij SLAM!FM – beste dj’s live in de studio

1 Reacties // Reageer

One thought on “Daten met Tony Wyczynski – In Love With Sterretje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>