Ik Hou Van Holland: nieuwe seizoen vandaag van start

Vanavond barst het feestje dat ‘Ik Hou Van Holland’ heet weer in alle hevigheid los bij RTL 4. Linda de Mol geeft als vanouds leiding aan de gezellige chaos, die wordt veroorzaakt door captains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis, samen met hun teams.

Het recept is ongewijzigd; Linda, Jeroen en Guus krijgen iedere week Nederlandse prominenten op bezoek, die hun kennis op het gebied van Nederlandse film, muziek, sport, spelling en televisie tentoonspreiden. Dit gebeurt door het spelen van de oude vertrouwde ‘Ik Hou Van Holland’-spellen, die weer zorgen voor veel hilariteit.

In het nieuwe seizoen van ‘Ik Hou Van Holland’ zijn onder meer te gast: acteur Waldemar Torenstra, zanger en acteur Thomas Acda, standupcomedian en schrijver Raoul Heertje, Opsporing Verzocht-presentatoren Anniko van Santen en Frits Sissing, de zingende zusjes Monique en Suzanne Klemann, Charly Luske en zijn vrouw en actrice Tanja Jess, zanger Jan Smit, zangeres Esmée Denters en presentator Beau van Erven Dorens.

In de eerste aflevering wordt Jeroen bijgestaan door acteur Geza Weisz, oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo en cabaretier Ruben van der Meer. Wereldkampioene veldrijden Marianne Vos, cabaretier en programmamaker Tijl Beckand en illusionst Hans Klok steunen Guus in de vrolijke strijd.

Elke zaterdag tussen 20.30 en 22.10 uur bij RTL 4.

Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Coosje Smid
Lees ook:Expeditie Robinson start vanavond! Wie zijn de BN’ers?
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Leo Alkemade
Lees ook:Ik Hou Van Holland weer terug met nieuwe afleveringen
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Sabrina Starke

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ik Hou Van Holland: nieuwe seizoen vandaag van start

 1. Wim

  Ik heb na een tijdje weggezapt. Wat wordt dit een vreselijk irritant programma zeg. Jeroen denkt dat hij constant zijn best moet doen om leuk te zijn, iets dat juist tegenovergesteld werkt en nu dacht Ruben dat ook te moeten doen, en uiteraard ligt Linda om elke kik die de mannen geven helemaal dubbel. Het kan niet anders dan dat dit kijkcijfers gaat kosten, want als leuk zijn zo gemaakt wordt gebracht, is het alles behalve leuk en alleen maar vreselijk vervelend. Ik kijk in ieder geval niet meer.

    /   Reply  / 
 2. Patricia de Ryck Auteur

  Deze aflevering heeft inderdaad een heel hoog gegiebel gehalte. En Tijl en Ruben zijn als gasten ook erg aanwezig.

    /   Reply  / 
 3. Iris

  Weer lekker gelachen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>