Gigi Ravelli presenteert Daten in het Donker (Net5)

Kan je verliefd worden op iemand die je uitvoerig hebt gesproken, gevoeld en geroken, maar nog nooit hebt gezien? In het programma Daten in het Donker, dat vanaf morgen weer te zien is op Net5, nemen drie vrijgezelle mannen en drie single vrouwen deze proef op de som en gaan met elkaar op date in het pikkedonker. Presentatrice Gigi Ravelli is de steun en toeverlaat. Ze helpt de singles bij het vinden van de juiste match en misschien zelfs wel de ware liefde.

Elke week betrekken drie vrijgezelle mannen en drie single vrouwen een villa. Daar krijgen ze drie dagen de tijd om elkaar te leren kennen. Ze doen dit echter zonder elkaar te zien, want elke ontmoeting vindt plaats in de speciale Blackbox-ruimte. Dit is een pikdonkere kamer waar niemand een hand voor ogen ziet. De vrijgezellen ontmoeten elkaar eerst als groep. Intuïtie speelt in het spel een belangrijke rol en door de juiste vragen te stellen en zelfs door te ruiken, voelen en luisteren, leren de singles elkaar steeds beter kennen. Vervolgens ontmoeten de singles elkaar één op één.

De spanning loopt nog hoger op wanneer de singles een handje worden geholpen. Per aflevering krijgen ze namelijk 1 keer wat extra informatie. Zo kan het zijn dat ze een kledingstuk van hun date te zien krijgen, ontmoeten ze de moeder of ex van hun date of krijgen ze een gedeelte van het huis te zien waar de date leeft. Zal dit de keuze van de vrijgezel beïnvloeden? Op de laatste dag kiezen de singles hun favoriet. Als ze een match met elkaar hebben, krijgen ze elkaar eindelijk te zien. Vanaf dat moment wordt duidelijk of ware liefde echt blind maakt…

De kandidaten staan er niet alleen voor en kunnen rekenen op de hulp Gigi Ravelli. Zij is erg enthousiast over het programma: “Het is een bijzonder experiment om te kijken of echte liefde daadwerkelijk van binnen zit. Ik ben daar erg nieuwsgierig naar en kan ook niet wachten om de singles te begeleiden in deze zoektocht naar de liefde. Voor hen is het een spannende uitdaging en voor mij ook. Ik heb er erg veel zin in!”

Daten in het Donker
Vanaf dinsdag 6 maart om 20.30 uur bij Net5.

Lees ook:Adam zkt. Eva met Nicolette Kluijver vanavond van start
Lees ook:Grootste blind date in heel Nederland op Valentijnsdag
Lees ook:Pepper trakteert op mini-date bij Bagels & Beans
Lees ook:Eerste echte zonnestralen zetten aan tot daten
Lees ook:Singles geven positieve impuls aan economie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>