Fukkers: Tim Haars, Tess Milne, Jay Boske en Sjaak van Es

Hoever durf je te gaan als je jezelf voor schut moet zetten onder de ogen van argeloze voorbijgangers? Daar draait het om in De Fukkers. De vier goede vrienden Tim Haars, Tess Milne, Jay Boske en Sjaak van Es gaan de strijd met elkaar aan en dagen elkaar uit voor de verborgen camera. Onder het mom ‘Dat durf jij niet’ geven ze elkaar uitdagende opdrachten.

Van het eten van het bord van een vreemde in een snackbar tot het lenen van een telefoon van een voorbijganger om te bellen met je drugsdealer. In deze hilarische show draait het echter niet om de winnaar, maar om de verliezer. Wie zijn eigen grenzen niet durft te overschrijden of zich niet aan de opdracht houdt, wordt genadeloos gestraft door de overige drie vrienden.

Per aflevering gaat het viertal in vier verschillende opdrachten op vier verschillende locaties de uitdaging aan. Een voor een moeten zij, gewapend met een onopvallend communicatieoortje, een opdracht vervullen onder het oog van de verborgen camera. Ondertussen krijgen zij via hun oortje commando’s ingefluisterd door de rest van het team die zij uit moeten voeren tegenover onschuldige mensen op straat die van niets weten. Durven ze dat niet of houden ze zich niet aan hun opdracht, dan verliezen zij deze uitdaging. Wie na vier opdrachten het vaakst heeft verloren, krijgt een straf die verzonnen wordt door de drie overige vrienden.

Totaal onvoorbereid les geven in een sportschool aan dertig mensen, ongestraft zoveel mogelijk eten van het bord van een onbekende in een snackbar of een interview doen voor een krant over een absurd onderwerp. Stuk voor stuk opdrachten die zorgen voor gênante, maar vooral hilarische situaties. De straf voor de verliezer liegt er ook niet om. De overige drie laten de kans natuurlijk niet aan hen voorbij gaan om een straf te verzinnen die de verliezer vreselijk vindt om uit te voeren. Wat te denken van een zelf verzonnen nummer zingen voor een vol stadion of voorlezen uit een boek met blanco bladzijdes tijdens een boekpresentatie. Vervelend voor de verliezer, maar hilarisch om te zien.

De Fukkers: vanaf maandag 26 maart om 21.30 uur

Lees ook:Hollander eet gezonder
Lees ook:Bord met blowverbod wordt massaal aangevraagd
Lees ook:Vuurwerk in frituurpan snackbar
Lees ook:Blowverbod-bord nu al gejat!
Lees ook:Finaleweek Junior MasterChef: Herman den Blijker hulpje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>