Scoort Sterretje (Tony Wyczynski) droomvrouw via tv-show?

Het blijkt nog niet zo gemakkelijk te zijn voor Tony Wyczynski, beter bekend als Sterretje, om de ware liefde te vinden. Of het nu ligt aan zijn nationale bekendheid na drie reeksen ‘Oh Oh’, of zijn soms wat vrouwonvriendelijke uitspraken, Tony heeft een klein hartje en wil uiteindelijk ook gewoon iemand met wie hij alles kan delen.

RTL 5 biedt hem vanaf vanavond de helpende hand met het programma ‘In Love With Sterretje’. Hierin reist de goedgebekte Hagenees af naar een tropische plek in de hoop daar zijn droomvrouw te vinden. Onder de brandende zon stort een groep vrijgezelle vrouwen zich op de populaire reality-ster. Allemaal denken ze zijn match te zijn. De levenspartners in spé krijgen diverse uitdagingen voorgelegd, waardoor Tony alles over ze te weten komt. Welk meisje weet uiteindelijk het hart van Sterretje te veroveren?

Bridget Maasland, die zelf ook in Den Haag is opgegroeid, leidt de zoektocht naar de ware liefde van Sterretje in goede banen.

In love with Sterretje wordt iedere maandag tussen 20.30 uur en 21.30 uur uitgezonden.

Lees ook:Daten met Tony Wyczynski – In Love With Sterretje
Lees ook:Sterretje heeft veel vrouwen nodig
Lees ook:Eindigt Jokertje’s Jawoord in huwelijk met Shana?
Lees ook:Jongerenblog kijkt Everybody Loves Joey
Lees ook:Gigi Ravelli presenteert Daten in het Donker (Net5)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>