Foto’s van jou en je Facebook-vrienden in één boek

Blurb, het creatieve uitgeefplatform, introduceert een reeks van verbeteringen, waarmee het nog eenvoudiger wordt om een boek te maken van je Facebook-foto’s. Eén van de belangrijkste nieuwe functies is de keuze uit meer foto’s. De gebruiker heeft de mogelijkheid om foto’s van Facebook-vrienden toe te voegen aan een eigen boek. Ook foto’s waarin de gebruiker is ‘getagd’, kunnen in het fotoboek worden opgenomen.

Onderzoek onder Blurb-gebruikers toont aan dat 55 procent van deze groep slechts zelden terugkijkt naar eerder geplaatste foto’s en reacties op Facebook. Maar deze foto’s zijn echter wel belangrijk voor hen. Ook gaven zij aan hun digitale herinneringen graag op een bepaalde manier te bewaren. Met de Blurb voor Facebook-applicatie kunnen gebruikers in een handomdraai een boekje van 18 x 18 cm maken.

Nieuwe functies

  • Keuze uit meer foto’s – gebruikers hebben toegang tot foto’s die zijn geüpload door Facebook-vrienden en foto’s waarin zij zijn getagd. Hierdoor kunnen gebruikers beschikken over vele duizenden mooie foto’s.
  • Nieuw cover design – de vier meest populaire foto’s kunnen worden geordend in een stijlvol raster.
  • Verbeterde mogelijkheid om foto’s te verzamelen – meer inzicht in de opbouw van de fotoselectie doordat foto’s afkomstig zijn uit diverse albums.
  • Snellere verwerkingstijd – het verwerkingsproces is verbeterd, waardoor het mogelijk is om nog snel aanpassingen te doen voordat je het boek laat afdrukken.

Lees ook:Facebook wil af van leeftijdsgrens
Lees ook:Sony maakt PlayMemories Online beschikbaar in Nederland en België
Lees ook:1 op 3 Nederlanders wil via Facebook nieuwe vrienden maken
Lees ook:MijnAlbum.nl redt 2 miljoen Hyves foto’s per dag
Lees ook:Bag in town: ontwerp een Eastpak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>