The Voice of Holland terug op radio met Barry Paf

De eerste uitzending van het derde seizoen van The voice of Holland gaat vanavond van start op RTL4. Maarnu al is het nieuwe webradiostation The voice of Holland Radio on air! Op dit non-stop muziekkanaal zijn de beste liedjes van deelnemers uit het eerste en tweede seizoen te horen, zowel van de winnaars als van de andere liveshow kandidaten.

Vanaf volgende week maandag zijn de eerste audities van de zangtalenten uit het nieuwe seizoen te beluisteren. Dan start ook het journaal van The voice of Holland met unieke updates over het programma en de kandidaten.

De station-voice van het digitale radiostation is Barry Paf. Afstemmen op The voice of Holland Radio kan via www.webradio.nl. The voice of Holland Radio is in samenwerking met Talpa door 538 ontwikkeld. Het webstation is onderdeel van een veel groter online platform rondom de succesvolle talentenshow. Kijk voor meer informatie op www.thevoiceofholland.com en www.538.nl.

Lees ook:Nick en Simon wel bij The Voice Kids, gestopt met The Voice
Lees ook:TVOH derde seizoen start vanavond met Trijntje Oosterhuis
Lees ook:Finalisten The Voice geven 28 december een concert #TVOH
Lees ook:Op Singing Sunday kan iedereen meezingen met The Voice
Lees ook:Aanmelden The voice of Holland seizoen 4 kan nu

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>