TVOH derde seizoen start vanavond met Trijntje Oosterhuis

Vanavond gaat bij RTL 4 het derde seizoen van ‘The voice of Holland’ van start. Trijntje Oosterhuis is nieuw dit seizoen. De veelvuldig bekroonde zangeres maakt haar debuut naast de reeds ervaren collega/concurrent-coaches Marco Borsato, VanVelzen en Nick & Simon. Voor wie gaan de allerbeste kandidaten nu kiezen als alle stoelen omdraaien?

Uiteraard presenteren Wendy van Dijk en Martijn Krabbé ook het derde seizoen van ‘The voice of Holland’. De nieuwe reeks gaat van start met zeven afleveringen van de spectaculaire ‘Blind Auditions’-fase. De finale vindt plaats op vrijdag 14 december; die dag kiest de kijker de nieuwe beste voice van Nederland.

De winnaar van de allereerste seizoen ter wereld, Ben Saunders, heeft inmiddels meerdere hits gescoord, verschillende onderscheidingen ontvangen en optredens in binnen- en buitenland achter de rug. Ex-studente Iris Kroes werd de tweede winnaar in Nederland en brengt binnenkort haar eerste complete album uit.

Daarnaast heeft ‘The voice of Holland’ de Nederlandse artiestenwereld verrijkt met nog veel meer kleurrijke en getalenteerde zangers en zangeressen, zoals Shary-an Nivillac, Pearl Jozefzoon, Charly Luske, Paul Turner en Chris Hordijk. Ook zij treden regelmatig op en hebben allemaal al minimaal een single uitgebracht sinds hun muzikale avontuur op tv.

Het succesvolle format wordt komend seizoen verder aangescherpt. Zo zullen de draaiende stoelen van de coaches ook een rol gaan spelen in de ronde na ‘The Blind Auditions’, ‘The Battle’. ‘The voice of Holland’ wordt geproduceerd door Talpa. Vodafone is partner en betrekt kijkers via mobiel internet bij het programma en de kandidaten.

RTL 4, vanaf vrijdag 24 augustus 20.30 uur.

Lees ook:The Voice of Holland terug op radio met Barry Paf
Lees ook:Op Singing Sunday kan iedereen meezingen met The Voice
Lees ook:The Voice of Holland The Battle start vavavond
Lees ook:Teams The Voice of Holland tegelijk in actie
Lees ook:Vanavond battles voor finaleplaats in The Voice Kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>