Jochem van Gelder presenteert Alles Kids, zaterdag SBS6

Jochem van Gelder presenteert het nieuwe SBS6-programma ‘Alles Kids’. In deze familieshow met en over kinderen komen grappige, slimme en bijdehante kinderen voorbij die verrassend uit de hoek komen en nooit om woorden verlegen zitten. Zo behandelt Jochem het wereldnieuws met welbespraakte kinderen, ontmoet hij kinderen die uitblinken in opmerkelijke hobby’s, gaan jonge star reporters op zoek naar BN’ers en presenteren kleine Willie Wortels hun superslimme uitvindingen.

‘Alles Kids’ is een magazineachtig programma dat bestaat uit verschillende onderdelen waarin kinderen centraal staan. Zo bespreekt Jochem van Gelder het nieuws uit binnen- en buitenland met kinderen die op hun eigen wijze de actualiteiten ervaren. De kinderen hebben oplossingen voor de meest gecompliceerde situaties en verklaren belangrijke gebeurtenissen.

In ‘Alles Kids’ worden ook jonge, bijdehante star reporters op pad gestuurd naar evenementen met een hoog BN-gehalte. Hiernaast ontmoet Jochem kinderen die een speciale uitvinding hebben gedaan, een uitzonderlijke hobby hebben of een bijzonder talent bezitten. Verder stappen er kinderen bij Jochem in de Moppenkast en doen ze grappige uitspraken als ze worden onderworpen aan de Leugendetector. Ook gaan BN’ers met de billen bloot tijdens de Kinderpersconferentie en in een heuse realitysoap wordt er een jeugdvoetbalteam gevolgd.

Alles Kids is vanaf 25 augustus iedere zaterdag om 19.30 uur bij SBS6 te zien.

Lees ook:Coaches The Voice Kids eerlijk maar niet bot
Lees ook:Nieuw jongerenmagazine: FOR FREE
Lees ook:Doe maar 301 ritjes in de achtbaan!
Lees ook:Aanmelden The Voice Kids niet meer mogelijk
Lees ook:Tjiezi The Voice Kids emoticons voor msn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>