Welke BN’er gaat het hardst op z’n gezicht in zwembroek?

Het nieuwe tv-seizoen gaat weer van start. Dat betekent dat er weer de vreemdste shows voorbij komen. Zo ook op SBS6. Die starten vanavond met ‘Sterren Springen op Zaterdag’. Waarbij een keur aan bekende Nederlanders de duikplank afspringt om de beste schoonspringer te worden.

Wie je in zwembroek of badpak kunt verwachten? Yuri van Gelder, Kimberley Klaver, Ralf Mackenbach, Kelly van der Veer, Justine Pelmelay, Marian Mudder, Dirk Taat, Myrthe Mylius, Adje, Patty Brard, Pauline Wingelaar, Terror Jaap, Liesbeth Kamerling, Liza Sips, Kleine Viezerik, Jody Bernal, Emile Ratelband en Raynor Arkenbout doen allemaal mee. Gerard Joling presenteert het geheel.

Elke BN’er wordt getraind door ervaren schoonspringers van de KNZB: professionals uit het schoonspringcircuit die hen persoonlijk begeleiden en de fijne kneepjes bijbrengen. Ze maken namelijk verschillende sprongen vanaf diverse duikplanken, die tot een hoogte gaan van 10 meter. Een professionele jury en het publiek beoordelen de deelnemers. Bij de sprongen wordt onder andere gelet op elegantie, moeilijkheid, vooruitgang, techniek en netheid.

Lees ook:Vliegende Hollanders: Chimene, Nicolas, Kelly, Mari, Keizer, John, Bibi, Jody en Sita van de schans
Lees ook:Hein wint danswedstrijd op het ijs
Lees ook:Vliegende Hollanders: Lange Frans, Koert-Jan, Geert Hoes, Dean Saunders, Ingrid, Robert, Emile, Robin en Shary-An van de schans
Lees ook:Lange Frans, Bibi, Jody Bernal en Kelly van de skischans
Lees ook:Wie wint finale Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>