RTL Sport Inside: Wilfred Genee praat sportliefhebber bij

Sportliefhebbers zijn vanaf morgen aan het juiste adres op RTL 7. De mannenzender start met RTL Sport Inside. Dagelijks worden sportliefhebbers in de vooravond helemaal bijgepraat over voetbal, autosport, wielrennen, hockey, schaatsen, tennis en alle andere sporten die in het nieuws zijn. Wilfred Genee presenteert het programma en elke uitzending schuiven relevante (ervarings)deskundigen bij hem in de studio aan om hun licht te laten schijnen op het sportnieuws van de dag.

Alle sporten passeren de revue. Het voetbalnieuws wordt gebracht door de mannen van het tijdschrift Voetbal International, met hoofdredacteur Johan Derksen als regelmatig terugkerende deskundige aan de desk. Ook wordt er live geschakeld met de clubwatchers van het weekblad, die het nieuws van de Eredivisie-clubs heet van de naald vanuit de stadions en bestuurskamers brengen. Voor de andere sporten zijn er eveneens deskundigen die bij Wilfred aanschuiven, zoals Barbara Barend, Fatima Moreira de Melo en Dennis van der Geest.

RTL Sport Inside wordt dagelijks uitgezonden 19.00 en 19.30 uur (herhaling dezelfde avond rond 00.00 uur).

Lees ook:Elke dag voetbal op RTL 7 bij VI Vandaag
Lees ook:Toch 30 minuten voetjes van de vloer
Lees ook:Krekel schieten met mond
Lees ook:SportBillies: de extreemste sportdag ooit
Lees ook:Vanavond special voetbal International op RTL 7

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>