Op Singing Sunday kan iedereen meezingen met The Voice

Thuis op zondagmiddag meezingen met vier talenten uit het populaire RTL 4-programma ‘The voice of Holland’? Dat kan vanaf vandaag. Dan start namelijk het 10-delige ‘The voice of Holland: Singing Sunday’, een interactieve talentshow waarbij men vanuit de luie stoel kan nagenieten en meezingen. Als men bovendien eerst de ‘The voice of Holland Singing Sunday’ app downloadt en dan meezingt, maakt men ook nog eens kans op een thuisconcert van een van de finalisten.

De mobiele telefoon speelt een belangrijke rol bij ‘The voice of Holland: Singing Sunday’. Met de app kan de kijker namelijk vol overgave meezingen met zijn of haar favoriete talent en het eigen optreden opnemen, bekijken en delen. Door het resultaat te uploaden met de app is dit te zien op het ‘The voice of Holland: Singing Sunday’ YouTube-kanaal en dingt men mee naar de hoofdprijs: het thuisconcert. De winnaar, wordt in aflevering 9 (zondag 9 december) bekendgemaakt. Een registratie van het thuisconcert is te zien in aflevering 10 (zondag 16 december).

In de eerste aflevering ziet de kijker/zanger thuis alles wat het talent van ‘The Blind Auditions’ ook te zien krijgt: een enthousiast publiek en de omgedraaide stoelen van de coaches. De spanning is te voelen. In de eerste vier afleveringen komen ook optredens voorbij uit de eerste twee seizoenen van ‘The voice of Holland’. Als bij het lopende, derde seizoen ‘The voice of Holland LIVE’ op vrijdag 9 november van start gaat, kan men telkens op zondag met vier optredens uit de show van de vrijdag ervoor meezingen.

Tussen de optredens door geeft de zangcoach van ‘The voice of Holland’, Babette Labeij, tips. Bovendien is er elke week een compilatie van de meest opvallende thuisuploads te zien.

Iedere zondag tussen 16.55 en 17.25 uur.

Lees ook:Finalisten The Voice geven 28 december een concert #TVOH
Lees ook:The Voice of Holland terug op radio met Barry Paf
Lees ook:TVOH derde seizoen start vanavond met Trijntje Oosterhuis
Lees ook:Nick en Simon wel bij The Voice Kids, gestopt met The Voice
Lees ook:Teams The Voice of Holland tegelijk in actie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>