Erik Arbores nieuwe ambassadeur dance4lifde

Erik Arbores is toegetreden tot het selecte gezelschap van bekende Nederlanders die zich inzetten als ambassadeur voor dance4life. De vijftienjarige dj/producer is gisteren gepresenteerd. Op dat moment lanceerde Vodafone ook een speciaal prepaid pakket, waarvan een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat.

De 15-jarige Erik Arbores, die eigenlijk Erik van den Boom heet, kwam eerder veel in het nieuws omdat hij op 13 jarige leeftijd zijn VWO diploma behaalde en zijn muziek werd opgemerkt door Armin van Buuren. In juni 2012 tekende Erik een contract bij Nederlands grootste Dance label Spinnin’ Records, de platenmaatschappij van onder andere Afrojack en Sander van Doorn. Het afgelopen jaar zette Erik zich al op meerdere momenten voor dance4life in, onder meer met een optreden op het dance4life event.

“Dit is voor mij een enorme eer. Muziek is mijn leven, en dat ik daar ook nog iets mee kan betekenen voor een goed doel is natuurlijk super. dance4life gebruikt muziek en dans om jongeren voor te lichten over hiv en aids en daarom past dit doel ook zo goed bij mij. Ik vind het te gek dat ik nu al kan bijdragen aan dit goede doel met iets dat ik zo leuk vind om te doen!”

Vodafone is al jaren een trouwe supporter van dance4life. Al een aantal jaren steunt de Vodafone Foundation dance4life met het World of Difference programma. Vanaf maandag komt daar de lancering van het Vodafone prepaid HTC Desire C pakket bij. Van elke verkochte telefoon gaat € 10 naar dance4life.

Nog elke dag raken ruim 7.000 mensen geïnfecteerd met hiv, waarvan de helft jonger is dan 25 jaar. dance4life inspireert jongeren om de verspreiding van hiv en aids wereldwijd terug te dringen. dance4life geeft jongeren de juiste informatie over seks, hiv en aids en leert hen vaardigheden, zodat zij weten hoe ze zichzelf kunnen beschermen. Het Nederlandse initiatief vindt inmiddels plaats in bijna 30 landen verspreid over 5 continenten.

Lees ook:Erik Arbores en Esmée Denters maken track voor dance4life
Lees ook:Toprak Yalçiner en Erik Arbores naar Oeganda voor dance4life
Lees ook:Dance4life scholenproject van start met The Partysquad
Lees ook:Scholieren halen € 135.886 op voor dance4life
Lees ook:Dance4Life levert bijna half miljoen op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>