Nick en Simon wel bij The Voice Kids, gestopt met The Voice

Nick en Simon zijn vanavond gewoon te zien in het nieuwe seizoen van The Voice Kids. Ze mogen dan gestopt zijn met The Voice of Holland, hun liefde voor het programma is te groot om daar ook mee te stoppen. Het aankomende jaar zal het duo de pijlen op andere activiteiten richten.

Klik hier om meer te lezen over het nieuwe seizoen van The Voice Kids.

“Wij kijken met heel veel plezier terug op de afgelopen drie jaar ‘The voice of Holland’. Voor ons was het een muzikaal feestje waarbij we kennis hebben gemaakt met nieuwe talenten terwijl we als coaches mochten samenwerken en concurreren met onze collega’s uit de muziekwereld. Dit blijven we graag doen bij ‘The Voice Kids’, zowel bij de serie die aanstaande vrijdag van start gaat als het daaropvolgende seizoen, terwijl we meer tijd overhouden voor onze eigen muziek. We gaan namelijk een druk jaar tegemoet waarbij we ons willen richten op het Gelredome, Vlaanderen en Duitsland”, aldus Nick en Simon.

Als coaches van het eerste uur, zagen Nick & Simon ‘The voice of Holland’ uitgroeien van de ‘voorzichtige’ start met 1,7 miljoen kijkers tot de shows die tussen de 3 en 4 miljoen kijkers trekken. In oktober van dit jaar won het programma de Gouden Televizier-Ring en het format is inmiddels vanuit Nederland uitgewaaierd over tientallen landen ter wereld. Niet alleen op tv springt ‘The voice of Holland’ er uit, ook online leeft het op uiteenlopende manieren bij het publiek terwijl de Nederlandse muziekindustrie er een flinke impuls van heeft gekregen: vele (nummer 1-)hits, nieuwe artiesten en optredens zijn toe te schrijven aan het door Talpa ontwikkelde en geproduceerde vrijdagavondprogramma.

Lees ook:TVOH derde seizoen start vanavond met Trijntje Oosterhuis
Lees ook:The Voice Kids coaches: Marco Borsato, Nick & Simon en Angela Groothuizen
Lees ook:The Voice Kids: persconferentie voor schoolkranten
Lees ook:The Voice of Holland terug op radio met Barry Paf
Lees ook:Nieuw seizoen #TVOH start over drie weken: 30 augustus!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>