Do en Yes-R presenteren The Next Pop Talent bij SBS6

Do en Yes-R vormen het nieuwe presentatieduo van het SBS6-programma The Next Pop Talent. De zangeres en de rapper presenteerden al eerder voor televisie, maar doen dit voor het eerst samen in deze talentshow waarin de zender op zoek gaat naar het nieuwe zangtalent van Nederland. The Next Pop Talent is vanaf zaterdag 16 februari bij SBS6 te zien.

Zangeres Do en rapper Yes-R zullen de zaterdagavondshow voor hun rekening nemen. Rapper Yes-R heeft al meerdere muzikale hits op zijn naam staan en hij staat niet voor het eerst voor de camera als presentator. Ook voor Do is dit niet de eerste keer. Zij was eerder te zien in Van je vrienden moet je het hebben. “Ik heb er ontzettend veel zin in. Ik ben ook erg benieuwd naar wat er zich voor onontdekt talent schuil houdt in Nederland!”, aldus Do.

The Next Pop Talent
In alle hoeken en gaten van het land gaat SBS6 op zoek naar de nieuwe popsensatie van Nederland. Iedereen die is overtuigd van zijn of haar talent mag meedoen. Jong, oud, amateur of professional, iedere deelnemer maakt dezelfde kans en heeft maar één missie: de klok volmaken; 60 seconden in de auditieronde, 90 seconden tijdens de bootcamp en 120 seconden in de live shows en finale.

De juryleden Xander de Buisonjé, Glennis Grace, Stacey Rookhuizen en Ruud de Wild hebben ieder een hendel die hij of zij kan overhalen tijdens alle rondes. Daarmee geven zij aan dat het optreden niet voldoende is om door te gaan naar de volgende ronde. Wanneer een talent de jury overtuigt, worden de hendels niet aangeraakt en krijgt de kandidaat een felbegeerd ticket naar de volgende ronde. Doorstaat de kandidaat alle rondes en zingt deze ook tijdens de finale de concurrentie van het podium, dan staat er een super prijs te wachten: een platen-, management- en boekingscontract met een singlerelease, dus een droomstart van een zangcarrière.

The Next Pop Talent
Vanaf 16 februari 2013 bij SBS6

Lees ook:Volgende talentshow start vanavond: The Next Pop Talent
Lees ook:Nieuwe seizoen De slimste mens start vanavond
Lees ook:Talentscouts gezocht voor Bloed, Zweet en Tranen
Lees ook:Tooske Ragas presentatrice shows Bloed, Zweet en Tranen
Lees ook:Kunstbende Voorrondes 2010 – Noord-Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>