Lange Frans, Bibi, Jody Bernal en Kelly van de skischans

Lange Frans, Bibi (Oh oh Cherso), Jody Bernal en Kelly van der Veer – zomaar een aantal BN’ers die voor SBS6 gaan schansspringen. Ze springen deze keer niet van een duikplank, maar een skischans. En dat is niet zonder gevaren. Daar zijn de BN’ers zich van bewust zo blijkt uit de video.

De andere deelnemers aan de Vliegende Hollanders, zoals de show heet die vanaf 22 februari wordt uitgezonden, zijn: Koert-Jan de Bruijn, Shary-An, Dean Saunders, Geert Hoes, Emile Ratelband, Sita Vermeulen, Chimène van Oosterhout, Ingrid Jansen, Robert Schoemacher, rapper Keizer en John de Wolf.

Lees ook:Vliegende Hollanders: Chimene, Nicolas, Kelly, Mari, Keizer, John, Bibi, Jody en Sita van de schans
Lees ook:Vliegende Hollanders: Lange Frans, Koert-Jan, Geert Hoes, Dean Saunders, Ingrid, Robert, Emile, Robin en Shary-An van de schans
Lees ook:Dean Saunders 15 oktober in Maastricht en Weert
Lees ook:Lijsttrekkersdebat EenVandaag in aula Erasmus Universiteit
Lees ook:Dean Saunders zingend voor de klas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>