Vliegende Hollanders: Lange Frans, Koert-Jan, Geert Hoes, Dean Saunders, Ingrid, Robert, Emile, Robin en Shary-An van de schans

Afgelopen vrijdag keken op het hoogtepunt van de uitzending 1.2 miljoen kijkers naar de eerste Vliegende Hollanders. Vanavond is het de beurt aan Lange Frans, Koert-Jan, Geert, Dean, Ingrid, Robert, Emile, Robin en Shary-An om de schans te trotseren. Welke sterren zullen zich bij finalisten Chimène, Keizer, Bibi en Jody voegen?

Tijdens de uitzending kan op het tweede scherm via SBS6.nl/plus worden geraden of de sterren voor de 15, 30 of 70 meter schans kiezen en hoever ze zullen springen. Ook is op sbs6.nl/vliegendehollanders extra beeldmateriaal beschikbaar van de trainingen voorafgaand aan de sprongen.

Ook Shownieuws, die exclusief backstage-toegang had tot de opnames, besteedt extra aandacht aan het programma. In de late uitzending zullen de reacties van de BN’ers te zien zijn na de eerste sprongen.

Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans om 20.30 uur bij SBS 6.

Lees ook:Wie wint finale Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans?
Lees ook:Vliegende Hollanders: Chimene, Nicolas, Kelly, Mari, Keizer, John, Bibi, Jody en Sita van de schans
Lees ook:Lange Frans, Bibi, Jody Bernal en Kelly van de skischans
Lees ook:Sterren in het Nauw: spectaculaire en bizarre tv-momenten
Lees ook:Welke BN’er gaat het hardst op z’n gezicht in zwembroek?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>