Improvisatie Show met Tijl Beckand en Ruben van der Meer

Het is niet voor iedereen weggelegd: geheel onvoorbereid, met alleen een paar kleine aanwijzingen, een scène of liedje opvoeren. Maar Tijl Beckand en Ruben van der Meer beheersen deze kunst als geen ander. Met ‘De Grote Improvisatie Show’ zijn ze terug met datgene waarmee ze ooit zijn begonnen: improviseren.

Vanaf vanavond presenteert Jojanneke van den Berge ‘De Grote Improvisatie Show’ waarin Tijl en Ruben elke week bijgestaan worden door verrassende gasten zoals Rick Paul van Mulligen en Jamai Loman. Verder komen onder anderen Tygo Gernandt en Mimoun Oaïssa langs en zijn Britt Dekker en Loretta Schrijver speciale gasten.

Naast echte klassiekers als ‘ik wil graag zien…’ zit het programma boordevol nieuwe spellen, waarin improvisatie soms wordt gecombineerd met muzikale en fysieke spellen. Omdat de onderwerpen door het publiek worden aangereikt is elke show weer totaal nieuw en anders.

Wekelijks tussen 22.00 uur en 23.00 uur bij RTL 4.

Lees ook:De Grote Improvisatieshow op 8 juni in Studio2, Hilversum
Lees ook:Tijl Beckand (jongens) tegen Chantal Janzen (meisjes)
Lees ook:Ik Hou Van Holland: nieuwe seizoen vandaag van start
Lees ook:Stacey Rookhuizen Playboy populairder dan Britt
Lees ook:InsideGamer weer terug; BN’ers vol lof over GTA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>