Sabotage; deze BN’ers zijn niet te vertrouwen…

Tien bekende Nederlanders verblijven een aantal weken in een luxueuze villa in Thailand. Ze voeren gezamenlijk opdrachten uit om geld te verdienen voor de groepskluis. Het lijkt een droomvakantie, maar schijn bedriegt! Tussen de BN’ers bevindt zich één kandidaat met een geheime agenda: de saboteur.

De saboteur moet er voor zorgen dat de opdrachten niet helemaal gaan zoals gepland. Zo verdient hij geld voor zijn persoonlijke kluis en haalt hij geld uit de groepskluis weg. Lukt het de overige kandidaten om de saboteur te ontmaskeren, of gaat hij er met het geld vandoor? Een psychologisch spel volgt, waarin de kandidaten alleen op zichzelf kunnen vertrouwen. De camera is overal bij en dat staat garant voor een hoog reality-gehalte, spanning en avontuur.

Ben Saunders, Lange Frans, Hero Brinkman, Jeffrey Wammes, Manuel Broekman, Sylvia Geersen, Inge de Bruijn, Edith Bosch, Rosalie van Breemen en Liza Sips gaan deze pittige strijd aan met elkaar. Het feit dat een van de kandidaten de saboteur is, zet de verhoudingen binnen de groep op scherp. Verdachtmakingen, complotten om de saboteur te ontmaskeren en onenigheid, worden allemaal geregistreerd. Daarbij strijdt de saboteur zelf ook voor zijn eigen geldkluis en dat zorgt voor een extra dimensie in het spel. De kandidaten zijn op zichzelf aangewezen. Niemand is te vertrouwen in Sabotage.

Vanavond om 19.55 uur op Net 5.

Lees ook:Alleen BN’ers in Expeditie Robinson – start 29 augustus
Lees ook:Lipdub met oa Epke Zonderland, Marianne Vos en Ranomi
Lees ook:Justin Gatlin over flesgooier OS2012; Edith Bosch slaat
Lees ook:Expeditie Robinson met BN’ers start vanavond
Lees ook:Wie is de Mol? Junior start bijna!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>