Lust, Liefde of Laten Lopen? is interessant maar mist diepgang

Patty Brard presenteert het nieuwe programma Lust, Liefde of Laten Lopen? In dit programma worden dames (en een enkele heer) onder de loep genomen voor een make under. Less is more, in dit geval. Blogger Danny Nomden heeft de eerste aflevering alvast bekeken.

Bij sommige dames gaat het ver, heel ver. Een zonnebankverslaafde dat zowat zwart is geworden én zichzelf inspuit met een illegaal goedje. Dat allemaal om bruin te worden. Zij is niet de enige, want een andere dame spuit tijdens het uitgaan, spul in haar lippen. Spul, want ze weet zelf niet wat het is. De enige jongen in het programma studeert geneeskunde, maar is helemaal fan van de jaren tachtig. Geen probleem als je alleen naar dat soort muziek luistert. Wél een probleem als je zwarte eyeliner op doet, een hanenkam hebt en zwarte kleding draagt en je een baan wilt. Want hoe krijgt hij nou een coschap als hij er zo bijloopt?

Het computerprogramma IRIS keurt de deelnemers, en ze is niet al te zuinig met haar woorden. ‘Als je naar jou kijkt krijg je al een epileptische aanval’ is één van de uitspraken van het intelligente computersysteem.

Hoewel het allemaal bizar klinkt (en het ook eigenlijk wel is), hebben veel van de deelnemers een masker op. Bijna iedereen heeft wel een verhaal waardoor ze er nu zo bijlopen. Het klinkt een beetje als Hotter Than My Daughter en misschien is het ook wel een versie ervan met jongere dames. Helaas gaan ze niet diep in op de verhalen, wat Patty Brard graag had gewild. Het programma had net wat meer diepgang kunnen krijgen door dieper in te gaan op de verhalen.

Wat vindt Patty Brard er eigenlijk zelf van? Danny interviewde haar voor Meiden.blog.nl. Klik hier om het leuke interview te lezen.

Lust, Liefde of Laten Lopen? is elke maandag om 20:30 te zien op RTL 5.

Tekst: Danny Nomden

Lees ook:Dochter Patty Brard hoopt op contact met moeder
Lees ook:Jongerenblog kijkt ‘Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan’
Lees ook:Killer Karaoke: pijnlijk leuk om naar te kijken
Lees ook:Liefde, lust of laten lopen-make under met Patty Brard
Lees ook:Jokertje’s Jawoord: real life The Hangover

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>